250Pcs Mediniai Karoliukai Amatų, Nebaigtų Medienos, 3 Skirtingų Dydžių, Su Džiuto Virvės, Už "PASIDARYK pats" Medienos Granulių Garliava

€29.98 €13.80

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a201828

Aprašymas

250Pcs Mediniai Karoliukai Amatų, Nebaigtų Medienos, 3 Skirtingų Dydžių, Su Džiuto Virvės, Už "PASIDARYK pats" Medienos Granulių Garliava

[Natūralios medienos]: Medienos granulės pasirinkti aukštos kokybės natūralaus medžio masyvo poliravimui ir šerpetų pašalinimo, išlaikyti savo lygus paviršius ir apvalus jausmas, ir palaikyti gražus gamtos tekstūros medienos.

[Wide naudokite]: Mediniai karoliukai yra patvarus ir nebus sukelti deformacijos arba skilinėjimą.Visą deimantų karoliukai tinka priėmimo troba girliandą, kutai, karoliai, namų dekoro, biuro dekoras ir mielos dekoracijos.

["PASIDARYK pats" Amatų]: Neperdirbti individualiai pakuotės mediniai karoliukai, su lygaus paviršiaus, ir turi gerą atsakymą į dažymo ar dažymo.Įvairių dydžių mediniai karoliukai leisti įvairių dekoro elementų, kad būtų pasirinktas, ir gali būti naudojami dėl įvairių "PASIDARYK pats" veiklą.

[Lengvai Sriegis]: Mes turime nustatyti skirtingus skylę dydžių įvairių dydžių mediniai karoliukai ir džiuto pluošto siūlai gali būti lengvai perduodama per užbaigti bet kokį jūsų papuošalai ir projektus.

[Už prieinamą kainą set]: 250Pieces medinių karoliukų, 3 skirtingų dydžių (180pcs 16mm, 50pcs 20mm ir 20pcs 25mm) ir 10 metrų džiuto kordas (virvės dekoracijas ir projektus.

Mediniai karoliukai yra puikus priėmimo amatų.

Juvelyrikos, pavyzdžiui, karoliai ir apyrankės, galima pagaminti, naudojant mediniai karoliukai.

Plačiai taikyti namų apdailos, garliava, macrame, medinės dažymas ir kt.

Spalva: žurnalas spalva

Medžiaga: medinis

Pakuotės Turinys:

180 * mediniai karoliukai (16mm)

50 * mediniai karoliukai (20mm)

20 * mediniai karoliukai (25mm)

1 * 10m kanapių virvė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Metalo Tipas NĖRA