Antibakterinis medvilnės Drobės lova Pledas žiemos lova padengti Lovatiesė ant lovos skalbiniai, dygsniuotas antklodė Lovatiesės lova lapas Antklodė

€35.03 €19.27

  • Žymos: "lada" lovatiesė, dygsniuotas, antklodės, apima, alavo antklodė, pardavimo lovatiesė, antklodės mažylis patalynės komplektai, moterų atlasas dangtis, medvilnė, dygsniuotas kempingas, luxary antklodė padengti, audinys dygsniuotas antklodė, mielas aksominė antklodė
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a201907

Aprašymas

Produkto pavadinimas: medvilninė lovatiesė Produkto aprašymas: Produkto aprašymas:tai yra 2021 naujas stilius daugiafunkcinis antibakterinis medvilnės lovatiesė ne tik galima naudoti kaip lovatiesė ,oro kondicionavimo sistema antklodė, vasaros kietas, antklodė, antklodės, bet taip pat gali būti naudojamas kaip paklode, lova padengti, net sofa padengti, gali būti naudojamas ištisus metus, siekiant išlaikyti savo čiužiniu, švari ir tvarkinga.Kaip ilgai, kaip ji yra paskleidžiamos ant lovos, ji gali atnešti jums naujų įvairių romantiškas ir jaukus jausmas į jūsų namus.

Savybės

1.Šis produktas, parenka aukštos kokybės antibakterinis plaunamas medvilnės medžiagos, su plonos, minkštos ir patogiai touch jausmas, sugeria drėgmę ir prakaitą, oda-draugiškas ir kvėpuojantis, silpno susitraukimo greitis ir patvarus naudoti. 2.Su visai gabalas medvilnės užpildymas ,įspaudas dygsniuotas dizainas, šerdis yra ne lengvai deformuojasi, patvarus naudoti. 3.Aukšto lygio standartinės saugos sertifikavimo, nėra formaldehido, nr. fluorescencija, jokių kenksmingų medžiagų, palaikymo nuogas miega, jautrią odą, taip pat gali būti naudojami.

4. Priimti aktyvių, marginimo ir dažymo procesą, kuris yra sveikas ir aplinkai draugiškas, elegantiškas spalvų ir aukštos spalvos atsparumas.

5. Gražus įspaudas modelio, elegantiškas, tinka euro stiliaus namų puošybai.Informacija Apie Produktą: 1. Medžiaga: 100% plaunamas medvilnės ir medvilnės užpildymas. 2. Audinio skaičius: 500T.Reitingas: Puikus 4. Marginimo ir dažymo procesas: reaktyvusis, marginimo ir dažymo Gaminio dydis ir pakavimo sąrašas, vieną 1pcs Lovatiesė 1pcs 150x200cm:1pc Lovatiesė (59.05x78.74in) 1pcs 200x230cm:1pc Lovatiesė (78.74x90.55in) 1pcs 220x240cm:1pc Lovatiesė (86.61x94.48in) bendrosios 2vnt pillowcase48x74cm(18.89x29.13cm)

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Modelio Numeris medvilnės Lovatiesė ant lovos
Modelio Tipas dryžuotas
Stilius Paprastas
Naudoti Namuose
Medžiaga 100% Medvilnės
Siūlų Skaičius 500TC
Modelis Paprastas Dažyti
Technics Dygsniuotas
Kilmės Žemyninė Kinija
Audinio Skaičius 40