Vaizdo Žaidimų Persona 5 Makoto Niijima Brown Trumpas Cosplay Visą Plaukų Perukai

€18.50 €16.28

  • Žymos: likimo žaidimas cosplay, yuki makoto perukas, fantasy žaidimas cosplay, pasisekė cosplay kostiumas, garou cosplay kostiumas, ookami žaidimas cosplay, elf žaidimas cosplay, makoto tashibana perukas, komaru makoto perukas, kardas žaidimas cosplay kostiumai
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a205233

Aprašymas

[xlmodel]-[custom]-[45581]

[xlmodel]-[custom]-[45581]

[xlmodel]-[custom]-[45581]

Pakuotė:

1 x Perukas + 1 X Dangtelis

Dydis yra reguliuojamas ir ne kaiščiai arba juosta turėtų būti reikalaujama.Ji turėtų būti tilptų dauguma žmonių.Viskas, ką jums reikės padaryti, tai pritaikyti kabliukai viduje bžūp tinkamo dydžio, kad tiktų jūsų galvos.

Prekės yra Lengva plauti ir rūpintis tik naudojant šiek tiek švelnus šampūnas šaltame vandenyje.Nenaudokite Plaukų Džiovintuvo ar Įdėti perukas atskleisti Intensyvus Išgirsti.

Stock photos būtų imtasi natūralios šviesos, be blykstės.Prašome atkreipti dėmesį, kad spalvos gali šiek tiek skirtis asmeniškai dėl kameros kokybės ir monitoriaus.

Pluoštai yra šilumos resisant, bet mes nerekomenduojame, kad šilumos optikos, nebent turite patirties ar profesionalų pagalba.Temperatūros diapazonas 250-300F (120-150C) karšto lygintuvai, 160-175F (70-80C) karšto vandens.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Lytis MOTERIS
Šaltinio tipas ŽAIDIMAS
Elemento Tipas Priedai
Specialios Paskirties Kostiumai
Medžiaga Sintetinis
Sudedamosios dalys Kita, perukas
Simbolių Makoto Niijima
Prekės Pavadinimas SEVENUMU