Tikslumo Mortising Veržimo ir Laisvi Tenon Stalių Jig 2 in 1 Punch Locator Doweling Jig Jungtis Užtrauktuku Medienos apdirbimo Įrankius

€44.26 €28.77

  • Žymos: 3 medienos tekinimo staklės, laisvas prakaito kelnės, atsitiktinis, kavos aparatas multi paslaugos, syntec cnc kontrolierius, addbeauty prarasti banga, frezavimo staklės karinės, apkaba kreg stalių dirbinių gamyba, vamzdžių apkaba, medienos apdirbimo jig, medienos apdirbimo įrankiai, medienos staklės, vinys
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a205513

Aprašymas

Laisvas tenon stalių rungtynių turi galingą tikslumo gręžimo funkciją, todėl, kad tilptų tarp sudurti ir tenon yra pakankamai tikslūs, ir jis yra plačiai naudojamas baldų projektavimas ir staliaus darbai.

Pridėti gebėjimas suderinti sudurti kampu akcijų, atimti 4 skaitmenų kaina žymelę, kurie paprastai siejami su laisvai tenons, ir jūs turite naujausias įrankis, Laisvas Tenon Stalių Jig.Pagrindinės Savybės

7 Įvairių Standartinių Mortises

Naudoja vieną šabloną ir skirtingų kombinacijų šabloną vadovas įvores ir kelvedžio bitai, kad 7 skirtingų standartas mortises laisvos tenons,4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm ir kaip 14mm.

Tikslumas Ir Patikimumas

Teisingumą ir tikslumą, atlikti didžiosios mortises , siūlanti tiksliai frezuoti tenon atsargų kelių rūšių medienos, specialiai formos susiduria stalių.Tai yra apdirbti iš nerūdijančio plieno ir anoduoto aliuminio gyvenimą patikima, be rūdžių rezultatus.

Lengva Naudoti

1) Tiesiog įdėti teisę maršrutizatorių, tiek ir vadovas, praėjimo derinys jūsų plungės maršrutizatorius, suderinti rodyklės žymų šabloną su centerlines jūsų sudurti ir balttour toli.

2) Jūs turite begalinis kontrolės gylis savo sudurti (neviršijant kelvedžio bitai).

3) dekoratyvines atrodo veikiamų tenons, tiesiog nustatykite pjovimo gylį, kad " balttour visiškai per savo medžiagą.

Indeksas Smeigtukai

Indeksas smeigtukai centre sudurti šabloną, kad ji paprasta išlaikyti galai prie vienetų, suderinta puikiai.Tiesiog laikyti už susiduria su nuoroda krašto ir pabaigos savo akcijų prieš indekso pin ir sąnarių išeis nepriekaištingai.

Indeksas smeigtukai, taip pat, kad tokie projektai kaip grotelėse lengva ...tik lašas prisegti anksčiau malti sudurti ir supjaustyti į kitą.

Taikomi Bet Kurio Kampo

Pavyzdys gali būti sukama stumdomas bazę, siekiant sumažinti sudurti, bet kokiu kampu, atsižvelgiant į savo vertybinių popierių.Ši savybė atveria dizaino galimybes, kėdės ir taburetės statybos, taip pat louvered durų ir ekranai.

Specifikacijos

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo CE