Šiaurės Abstrakčiai Marmuras Baltas Apvalus Kilimas Kambarį Miegamajame Kiliminė Danga, Kompiuterio Kėdė Pagalvėlė Kambario Grindų Kilimėlis

€36.34 €21.81

  • Žymos: pėsčiomis balta pagalvėlė, balto marmuro akmuo, shaggy pagalvėlė balta, aksomo pagalvėlės marmuro, audi pagalvėlė balta, balto marmuro fone, balta pagalvėlė prekės, marmuro pagalvėlė balto aukso, balta mongolų pagalvėlė, balto marmuro taures
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a210783

Aprašymas

Medžiaga: Poliesteris

Procesas: Mašina

pastabos:

1. Dėl ilgio apribojimas logistikos įmonė, didesnių kilimai bus supakuotas sulankstyti taip, kad ten bus raukšles.Bet būkite tikri, jūs galite vaikščioti arba naudoti sunkius daiktus už tam tikrą laikotarpį, ir raukšles išnyks laikui bėgant.

2. Kadangi produktas nuorodą nuotraukos yra puikūs vaizdai, spalvos kilimas bus pakeisti dėl fotografavimo kampo ir aplinkinių šviesos, ir ten bus keletas spalvų skirtumas su faktine kilimas.Prašau atleisk man, ačiū!

3. Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida 1-3 cm.

4. Jei nėra kokybės problema su individualų gaminį, grąžinamoji išmoka bus suteikta.

5. Ten bus šiek tiek kvapas po to, kai gavo paketą.Po atidarymo, ji gali būti dedama į vėdinamoje vietoje apie 2 valandas be savitą kvapą.Prašome suprasti, ačiū.

Jei kilimas yra defektų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes atsiųsime jums naują el. paštu arba grąžinti pinigus.Prašau atleisk man, ačiū!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Modelio Tipas Geometrinio
Technics Mašina
Naudoti Namuose, VIEŠBUTIS, VONIOS kambarys
Dizainas no
Kilmės Žemyninė Kinija
Plauti Stilius Automatinė Plovykla, Plauti Rankomis
Modelio Numeris kilimas
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Prekės Pavadinimas XINLANISNOW
Funkcija Anti-Slydimo
Medžiaga 100% Poliesteris