S/M/L Reguliuojamas Rakinama Plieno Daliklis Sparno Odos Kompasas Tarpai Gabaritas Tempimo Vielos Krašto Turėtojas "PASIDARYK pats" Galvijų odos įrankiai

€21.43

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a214156

Aprašymas

S/M/L Reguliuojamas Rakinama Plieno Daliklis Sparno Odos Kompasas Tarpai Gabaritas Tempimo Vielos Krašto Turėtojas "PASIDARYK pats" Galvijų odos įrankiai

Pirmo Pasirinkimo Priemonė Pradedantiesiems, Kurie Tik Ateina į Kontaktą su Rankų darbo Odos gaminiai Yra taip Pat Būtina Priemonė su Aukšto Išlaidų rodiklius.

"PASIDARYK pats" Siūti Įrankiai Palaidų Siūlų, Linijos Paspauskite, Atstumas tarp Gabaritas Pagalbiniai Diamond Dantis Gręžimo Specialių Įrankių Ar Maišelį, Kai Jūs Ketinate Susidurti su Užapvalintais Kampais, su Šiuo Atstumas tarp Gabaritas Pirmosios Prarasti Sriegis su Deimantu, Chisel, Gręžimo, kad Nebūtų Nukrypimų ir Padaryti Jūsų Darbas Labiau Rafinuotas Menas.

●●●Prekės Informacija

Pavadinimas: Greitas Reguliavimas Atstumas tarp Gabaritas Piešimo Linijos Gabaritas Linija Paspauskite Krašto Cutter (Reguliuojama ir Rakinama)

Medžiagų Kokybė: Anglies Plienas.Produktas Nėra Supakuoti

Gabaritai: [Mažas Skaičius Svoris Yra apie 76G, Ilgis Yra apie 149mm, Angos Skersmuo apie 110mm]]. [Vidutinis Svoris apie 90G, Ilgis Yra apie 170mm, Angos Skersmuo apie 148mm]]. [Didelis Svoris apie 100G, Ilgis Yra apie 200 m, Angos Skersmuo apie 160mm]]. (Pirmiau nurodytų Duomenų, Yra Išmatuotas Rankiniu būdu, ir Yra Neišvengiamai Tam tikrų Klaidų.Tai Yra Nuoroda Tik, taikomos konkrečiam Produktui.)

Naudojimo Patarimai

Jis Turėtų Būti Naudojamas, Kai Diamond Dantis Reikia Atkreipti Linijų ant Odos.Naudoti Liniuote Išmatuoti Reikiamą Atstumą ir Tada Užfiksuokite Jį.Paspauskite Tiesios Linijos ant Odos po Paspauskite Punch Skylės su Deimantu, Chisel, ir Ji taip Pat Gali Būti Naudojamas Dažų Apdaila Linija.

Nuoroda Problemų per Naudojimas:

1. Viršutinis Varžtas Gali Judėti ir Gali Prarasti Transportavimo metu.Galite Sugriežtinti Arba Atlaisvinkite Jį Sau.

2. Skirtingi Žaidėjai Turi Skirtingus Reikalavimus dėl Aštrumo Nurodė Dalys.Jei Jums Reikia lenkų Staigesnis Ar Apvalesnės, Galite Naudoti Galandimo Akmens, Galandimo Pasta, švitriniu popieriumi ir Kt.Tvarkyti Patys.

Šis Produktas Tinka Tik Daržovių Raugintos ir Har Odos.

Naudoti Metodą "PASIDARYK pats" Atstumas tarp Gabaritas, Vėžės Ženklu, Yra Ne Tik aukščiau, Aprašymas, Naudojimas ir Pasiūlymai Yra Tik informacinio!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Specifikacijos s/m/l
Medžiaga Anglies plieno
Taikymo sritis "PASIDARYK pats" karvės odos Odos Įrankiai
Sertifikavimo NĖRA
Tipas Atstumas tarp Indikatorius
Kilmės Žemyninė Kinija
Gabaritas Tipas indikatorius
Neto Svoris Apie 100
Modelio Numeris GGN22041101
Prekės Pavadinimas LISM