2000Pcs Kabės Karšto Siūti Plastiko Remonto Banga Kabės Bamperis Kėbulo Remontas 0.8 0.6 Mm S Banga Kabės

€38.93 €19.47

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a214957

Aprašymas

Komplektą sudaro: jūs gausite 2000 vienetų karšto kabės 2 skirtingo dydžio, 0,8 mm 0,6 mm; Gausūs kiekis gali patenkinti savo įvairių remonto darbai, buferio automobilius, priekiniai ir atgal pertvara plokštės automobiliai.

Patikima medžiaga: pagaminti iš kokybės volframo plieno medžiagos ilgalaikio naudojimo, šių karšto kabės yra žema lydymosi temperatūra ir yra pre-cut, kuri yra lengva procesą; Su gražiais kietumą ir tvirtumą, baudos sandarinimo ir lankstumą, jie tinka naudoti su karšto siūti, remontuoti.

Tinkamas dydis: šių bangų karšto kabės yra priemonė, apie 2 cm, kuris gali būti greitai ir lengvai suvirinimo krekingo ir sugadintas plastikinės dalys, sugrįžus kartu gražiai.

Lengva naudoti: su šildymo prietaisas, šių karšto kabės yra tinkamos pirminės suvirinimo operatorius užbaigti suvirinimo; Po suvirinimo, stiprumo suvirinimo siūlės paprastai didesnė nei tėvų, metalo stiprumą.

Platus naudojimas: šie suvirinimo strypas gali būti suvirinti beveik visas baltas metalas, įskaitant aliuminio, aliuminio lydinio; Padaryti kieta, nuolatinis remontas lūžių, įtrūkimų ir ašarų standžios arba lanksčios termoplastinės detalės.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: metalas

Pakuotės Turinys:

1000 x karšto kabės (0,8 mm)

1000 x karšto kabės (0,6 mm)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija