3/8 sąsaja aukšto slėgio vamzdžius, glaistai mašina, aukšto slėgio vamzdžius aukšto slėgio beoriu purkštuvu Tinka visų rūšių spraye

€117.71 €82.40

  • Žymos: filtras, pistoletas, beoriu, dažų purkštuvu beoriu, purškimo priemonė
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a215590

Aprašymas

10M/15M MHigh slėgio purkštuvu pluošto vamzdžių beoriu purkštuvu, dažus žarna, purškimo dažai mašina priedai purškimo gunSuperior slėgis-guolių ir impulsą, veiklos, sandariai kombinuotojo vamzdelio.Vamzdis yra šviesos svorio ir patogu nešiotis; skysčio varža yra maža, apimties išplėtimas yra mažas, ir slėgio poveikio nėra.Jis turi gerą švelnumas, geros elastingumą, ir gali būti lengvai traukiamas pagal aukšto slėgio ir be plaukų.Vidaus laidžios juostos yra įtvirtinta, kad būtų išvengta nuotėkio dėl kūno sužalojimo, mašina žala ir t. t., ir padidinti saugos veiksnys.Bendras puikiai sandarinimo veiklos, korozijai, ir tinka įvairių dažų.Naudojimo slėgio pusiausvyra turėtų būti koreguojamas, lėtai, kad išvengtumėte staigaus slėgio padidėjimo ir pažeisti vamzdį.

Specifikacija:Medžiaga: pluošto tubecolor: blueLength: 10MQuantity: 1

Pranešimas:nėra mažmeninės pakuotės.Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaidą 0-1cm.Prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš siūlymą.Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotė:1 x beoriu dažymo žarna

Jei jums reikia kitos spalvos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

·Užsakymo apdorojimo laikas yra 3-5 dienas.

·Užsakymai siunčiami naudojant Artvalentina.lt standartinis pristatymas metodas, jei jums reikia kitų laivybos metodai, prašome susisiekti su mumis.

·Užsakymai paprastai yra prieinama per 15-60 dienų,·Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo paskirties vietos ir kitų veiksnių, ypač per šventes.

Dėl prekių kainų ar pristatymo mokestis netaikomas būti taikomi importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos.Mes neturime turėti jokių tarifų.

·Priimame tiesioginio pardavimo užsakymų ir didmeninius užsakymus.Kviečiame rinktis mus

2.Po pardavimo

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, savo 5-žvaigždučių girti ir girti yra mūsų didžiausias paskatinimas ir pagalba kiti klientai.

Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir dirbti sunkiau suteikti jums geresnių paslaugų.Jei nesate patenkinti produkto,

jūs galite jį grąžinti mums pakeisti arba grąžinti pinigus per 15 dienų.Bet, jūs privalote apmokėti grąžinimo pašto išlaidas.Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Prašymas Dažų Purškimo Pistoletas
Modelio Numeris GYG-1
Antgalio Skersmuo 1,7 mm
Be apkrovos greitis 3300rpm
Sąsaja 3/8
Maitinimo Tipas Elektrinis
Naudojimas Renovacija Komanda
Sertifikavimo CE
Puodelio Tūris NĖRA
Tipas Beoriu Purkštuvu
Pašarų Tipas Spaudimas
Prekės Pavadinimas XMSJ
Spalva Mėlyna
Kilmės Žemyninė Kinija
Taikymo sritis glaistas mašina