3 Pack Pakeitimo String Žoliapjovės Ritės BLACK+DEACKER DF-065 DF-065BKP GH700 GH710 GH750 Weed Eater Korekcijai Linija

€12.83 €9.62

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a220452

Aprašymas

Suderinama su JUODA+DEACKER String Žoliapjovės - GH700, GH710, GH750. Suderinama Juodosios ir Decker originalaus modelio dalis# DF-065 / DF-065-BKP, 90517175.

Profesionalūs CNC vyniojimo ritės: Pakeisti Juodos ir Deacker ritės iki CNC staklės, pjaustymo ir vyniojimo, automatinė linijos keitimas.Rankinis likvidavimo yra sudėtinga ir gali lengvai įstrigti ir naudojimo metu, kuris gali sukelti žalą styginių žoliapjovės.

Aukštos kokybės ABS ritės & tvirtos poliamido nailono siūlų, lankstus ir ilgas tarnavimo laikas.Naudoti išcentrinės jėgos ir aerodinamika sumažinti vilkite ir greitai pjovimo.

Kai jums naudoti šį produktą, apsaugos priemonių reikėtų imtis, siekiant išvengti žalos organizmui sukelia išsiliejo laidų.Produktas tinka tik jaunos žolės.Stiprus piktžolių, naudoti kitų priemonių, tokių kaip peiliukai apdaila.

Medžiaga:ABS, nailonas

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

3 x Ritės linija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo