Linoleumas Cutter Rinkinys, 6 Rinkiniai Amatų Lino Katerių Su 6 Asorti Geležtės Lino Pjovimo Ir Crafting, Skulptūros, Amatų "PASIDARYK pats"

€31.26 €24.39

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a223405

Aprašymas

[Linoleumas Cutter Set]yra 2 komplektai red lino drožyba įrankiai ir 6 skirtingas nerūdijančio plieno peiliukai pakuotėje.Tvirtas ir didelės galios ABS rankena suteikia jums patogia rankena atlikti savo darbą efektyviai.Į lino cutter yra #1, #2, #5, #6, #8 ir #10. Jūs galite įdiegti ir keisti pjovikliai, kaip jums reikia.

[Kaip Naudotis], Kad chuckas yra ranka-reguliuojamas, pabaigos rankena posūkiais off patogus saugojimo linoleumas karpymo viduje.Jei norite pakeisti ašmenis, reikia atsukti, viršuje chuck ne pirmas, tada įstatykite peilį į lizdą, pakeisti viršų ir tvirtai priveržkite.

[Wide Programos]linoleumas blokuoti pjaustytuvai yra Puikus drožyba linoleumas, greitai supjaustyti, greitai išdrožti, kitų kietų ir minkštų pagrindų.Ji yra skirta linoleumas, guma, spygliuočių, ir panašūs pakaitalai ir jūs galite jį naudoti lino pjovimo ir crafting, moliūgų raižiniai, "PASIDARYK pats" amatų, gumos antspaudai, skulptūros ir statyba blokai.

[Praktinės Dovanos]Šis antspaudas todėl nustatyti ir naudinga speleo įrankiai yra ypač skirtos tiek pradedantiesiems, tiek ekspertams.Jūs galėsite sukurti savo unikalų guminį antspaudą su vaizduotę.Tai gali būti praktiška dovana drožyba mėgėjams.Padaryti gražus Helovinas moliūgų su savo vaikais, draugais, šeimos nariais ar bičiulius.

["PASIDARYK pats" su Vaizduotę]Suteikite sau, savo vaikams, savo draugams ar artimiesiems galimybę sukurti naują neįtikėtinai projektas iš gumos, dėl to drožyba.Šių supjaustyti įrankiai padės jums pareikšti bet kuris iš jūsų gumos drožyba idėjas į gyvenimą.

Medžiaga:ABS+nerūdijančio plieno

spalva:Raudona

Pakuotės Turinys:

6 Rinkiniai * Amatų Pjoviklių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija