5vnt Poliravimo Rinkinys Poliravimo Šluostės Automobilių Epiliacija Gręžimo Rezervo Vilnos Disko Auto Dažų Priežiūros Polisher Pagalvėlės Automobilių Junginys Pjovimo Įtaisą

€3.85 €3.27

  • Žymos: iškirpti ir lenkų junginys, automobilių, Poliravimo Šluostės, pjovimo junginys automobilį
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a223695

Aprašymas

5vnt Vilnos Poliravimo Šluostės Daugkartinio naudojimo Gręžimo Buferio Apdailos Pagalvės Junginys Pjovimo Poliravimo Padas Poliravimo Lapas Car Polisher

Rinkinį Sudaro: 5vnt Vatos Pagalvėlės

Būklė: Nauja

Medžiaga: Vilna

Spalva: Baltos spalvos (kaip nuotraukose parodyta)

Savybės:

5vnt vilnos poliravimo poliravimo šluostės gręžimo buferio priedai junginys pjovimo ir poliravimo car polisher.

Pagamintas iš aukštos kokybės vilnos medžiagos, pakankamai storio, minkštas ir patvarus, nebus pažeisti paviršių, kai jūs valyti ir poliruoti automobilį.

Apvalios formos, kablys ir kilpa pagrindo konstrukcija, galite įdėti kamuolį ant poliravimo įranga tiesiogiai, kai jūs jį naudoti.Paprastos naudoti ir įdiegti.

Kad vilnoniai siūlai yra minkšta ir elastinga tekstūros ir gražus kūrinys.Jis ne mesti plaukų per poliravimo metu.Tai yra natūrali ekologiška medžiaga.

Pad yra plaunamas ir daugkartinio naudojimo, idealiai tinka poliravimui, kuriame išsamiai švarus ir galutinės apdailos.Daugiausia taikoma paviršiaus tikslumo prietaisai, baldai, akmens, keramikos, stiklo, automobilių ir kitų pramonės šakų.

Dydis :

Tipas: Skersmuo: 2,5 cm/1 colio

B tipas: Skersmuo: 5cm/2 colių

Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo CE
Modelio Numeris Vatos Pagalvėlės
Kilmės Žemyninė Kinija
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Dažų & Dekoravimo