Animacinių Filmų Mielas Katinas Meow Keramikinis Puodelis Su Šaukšteliu Su Dangteliu Pusryčiai Pieno Kavos Puodelį, Virtuvės, Namų Ūkio Vandens Puodelį Porą Gimtadienio Dovana

€11.66 €5.25

  • Žymos: kelionės puodelis mielas, mielas boba atkarpa, taurė, mielas stiklo, mielas rožinis puodelis, mielas puodelis
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a23381

Aprašymas

Dizainas Širdies

A touch of color, sumaišyti su estetika laikais, ramybės žemėje spalva

Gorgeously paaukštintas veikėjas, dainavimo Sanskrito šio projekto.

Spalvingas ir puikus

Šiaurės šalių šiuolaikinio gyvenimo

Ką jums reikia žinoti apie keramika!

Sveikata ir sauga

Keraminiai stalo reikmenys, klasikinę koncepciją keramikos reiškia, kad visi dirbtiniai pramonės produktų, naudojant molio ir kiti neorganiniai nemetalų mineralų kaip žaliavos.Ji apima įvairių produktų, pagamintų iš molio ar mišinys, kurio sudėtyje molio maišymo, formavimo ir išdeginimo.Jis svyruoja nuo roughest fajansiniai dirbiniai ir dirbiniai iš geriausių tauriosios keramikos ir porceliano.Uždegimo ir taikymo keraminiai stalo turi ilgą istoriją Kinijoje.Jis turi įvairių formų, spalvingos spalvos, kietas ir sklandžiai manote, lengva plauti, ir yra mylimas žmonių.Paviršius yra lygus ir nėra akivaizdaus nelygumus ant jutiklinio; visi apdailos underglaze spalvos keramika yra atliekamas pagal porceliano embrionų.Po stiklas, jis yra atleistas, kai esant aukštai temperatūrai.

2. Apie burbulus, juodos dėmės, angelių

1Because netolygaus drėgmės kiekis iš porceliano ir molio per aukštos temperatūros degimas, oro burbuliukų, juoda, dėmių ir angelių, gali pasirodyti per susitraukimas, kuris yra leidžiami nacionaliniai standartai. (Jei jus sudomino, jūs galite kreiptis į kasdien porceliano reitingas standartinis)

Pastaba: Kai keramika yra atleistas, sandūra tarp dugno ir pjaustymo lenta negali būti glazūruotos, kurie yra ne kokybės problema.

3.Apie injektavimo skylę

Apačioje injektavimo uostas yra naudojamas gamybos proceso gamybos keramikos dirbiniai.Galimybė rankiniu apdaila yra saugomos.Per injektavimo, kad vienodai tankus molio suspensija yra švirkščiamas į absoliučiai sauso gipso pelėsių.Todėl, formavimas, injektavimo skyles, injektavimo vieta nėra kokybės problema.

DROPSHIPPING

Jokių sąskaitų faktūrų ar reklaminės medžiagos, įtrauktos

Siekiant perdirbti per 24 valandas, logistikos informaciją, per 48 valandas

Nėra minimalaus kiekio ribą, gali būti nuolaida urmu perka, ir logistika yra sparčiai.

PRISTATYMAS

Mes procesą užsakymus per 5 darbo dienas nuo užsakymo ir išsiunčiamas vykdyti kitą dieną po perdirbimo dieną.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne laivo savaitgaliais.

ATSILIEPIMAI

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Mūsų tikslas-išlaikyti aukštus kompetencijos siekti 100% klientų pasitenkinimo!

2.Jei nesate patenkintas su sandoriu, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš jums pateikti savo vertinimą.C ommunication yra efektyviausias būdas išspręsti problemas.leiskite mums sukurti sveiką, teigiamas ir klestinčią ali bendruomenę kartu!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Feature3 Pusryčiai Pienas, Arbata Sultys
Specifikacija 1 pcs
Modelio Numeris Katė Puodelis Su Dangteliu ir Šaukštu
Medžiaga Keramikos
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti, Invertuotas
Feature4 Creativ
Drinkware Tipas Puodeliai
Tipas Kavos Puodeliai
Prekės Pavadinimas TIDYHOM
Feature7 Valentino Dieną
Kilmės Žemyninė Kinija
Keramikos Tipas Keramikos
Feature6 su Dangteliu ir Šaukštu
Stilius animacinių filmų
Feature1 Katės letena taurė
Feature5 Namų Ūkio Puodeliai
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS
Feature8 Vestuvių, Gimtadienio Dovana
Formos Su Dangteliu
Feature2 kavos puodelis
Priedai Su Šaukštu