"PASIDARYK pats" 3D Akrilo Didelis Sieninis Laikrodis Modernus Dizainas Su Veidrodžiu Numeriai, Lipdukai, Home Office Papuošalai Sieninis Laikrodis Reloj De Sumalti

€5.74 €4.02

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a301353

Aprašymas

Didelis "PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis Šiuolaikinės 3D Sieninis Laikrodis Su Veidrodžiu Numeriai, Lipdukai Namų darbo Papuošalai

Kulka Taškų: 1、Modernus Dizainas:Su didelio dydžio ir akrilo veidrodžio paviršiaus, tai "pasidaryk pats" 3d laikrodis yra nuostabi dekoracija tuščią sieną.

2、Mėgautis Įdomus "PASIDARYK pats": Sukurti savo unikalų sieninis laikrodis---Sujungti laikrodis su kavos lentelės arba apvalios medienos lentos, spalvų, skaičių, kaip jums patinka,ir pan.

3、Adujustable Dydis: Su frameless dizainas, jums gali lengvai išplėsti ar sumažinti skersmuo laikrodis taip, kad tiktų įvairaus dydžio siena.

4、Lengva Įdiegti: Pakuotėje yra lipnios etiketės ir pagalbiniai masto valdovu lengviau įrengimas; laikrodis numerius ir rankas turi apsaugoti plėvelės,prašome ašara jį išjungti po įdiegimo.

5、100% Aptarnavimo Garantija: Jei turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, kaip galima greičiau, mes suteikti jums geriausią aptarnavimą, užtikrinti savo 100% pasitenkinimo.

Aprašymai:

Pavadinimas: Akrilo sieninis laikrodis

Svoris: apytiksl.70g

Dydis: apytiksl.Surinkti 60*60cm

Medžiaga: EVA + metalo lakštų

Įpakavimas: opp

Sąrašas:

1* Akrilo sieninis laikrodis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Mėgautis "PASIDARYK pats"】 Sieninis Laikrodis Lipdukai gali leisti jums mėgautis įdomus "PASIDARYK pats", taip, kad jums jausmas pasiekimas ir grožis, ir auginti, koncentracijos ir kantrybės "PASIDARYK pats"

2.【Greitas Montavimas】, Nes Veidrodis, Laikrodis, Sienų Dekoras ateina su lipnios etiketės ir pagalbiniai svarstyklės, ji yra lengva įdiegti; laikrodis numerius ir rankas apsauginės plėvelės, prašome ašara juos išjungti po įdiegimo.

3.【Sumažinti Skersmuo】dydis Sieninis Laikrodis "PASIDARYK pats", gali būti koreguojamos, su frameless dizainas, jums gali ne tik pratęsti arba sutrumpinti skersmuo laikrodis lengvai, bet taip pat pritaikyti ją prie sienų, įvairių dydžių.

4.【Paprasta Naudoti】Laikrodis Sienų Dekoras yra ne tik labai lengvai, bet tiesiog reikia nuplėšti lipduką ir klijuoti jį ten, kur norite, Laikrodis, Sienų Dekoras yra labai paprasta

5.【Tinka Daugeliui Kartų】Siena Lipdukas Laikrodis gali būti naudojami ne tik namuose, bet taip pat plačiai naudojamos biuruose, mokyklose, juvelyrikos parduotuvės, bibliotekos, vaistinių ir kt.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Akrilo
Yra Protingas Prietaisas NO
Stilius Modernus Stilius