Įmonės Pavadinimas Kortele, Stovas, Lengva Prieiga Multi-purpose Korteles Ekranas Stovo Max 50 Lapų Biuro Stalas Organizatorius Prekes

€7.11 €4.55

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a314648

Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

PREMIUM QUIALITY.Šis pavadinimas kortelių saugojimo turėtojas yra pagamintas iš aukštos kokybės ketaus ir ekologiškos medienos medžiagos, dėvėti, atsparus smūgiams, anti-rust, stury ir patvarus, bus visada išlaikyti savo korteles gerai organizuotas.

UNIKALUS DIZAINAS.Geležies vielos rėmeliai.Bauda workmenship.Išskirtinį dengimo ir poliravimo.Lygaus paviršiaus ir kraštų be barbs.Max korteles talpa: 50 lapų įmonės pavadinimas korteles.Lengvai organsing savo verslo kortelių vienoje vietoje, patogus naudotis.

UNIVERSALUS DYDIS.Matmuo šio metalo kortelės organizatorius yra apie 3,5 x 1,2 Cm.Medinio pagrindo užtikrina super stabilumą.Lengvai organizuoti balsų dauguma 3", vizitines korteles, vardo kortelės, VIP kortelės ir pan.Taip pat gali būti naudojamas saugojimo mažų pastaba trinkelės, pažymi, dokumentai, mini bloknotai, ir t.t.

LENGVA NAUDOTI.Hollow-out metalo rėmas lengviau gauti.Paprasta ir funtional dizaino, yra ne tik kortelės, kelionių organizatoriaus, bet taip pat unikalus stalo dekoracijas.už IDEALUS pasirinkimas verslo personalui, biuro, moterų/vyrų, pardavimų žmonių..

PAPRASTA IR PRAKTIŠKA.Didelės talpos, lankstus ir praktiškas, Patogus organizuoti jūsų įmonės pavadinimą kortelių vienoje vietoje.Tai darbalaukio kortelės turėtojas yra už IDEALUS pasirinkimas bendrovė, buveinė, Kalėdų, gimtadienio dovana!

Techniniai duomenys:

Spalva: Tamsiai Ruda

Medžiaga: Metalas+Medienos

Kortelės Talpa: 30-50 Lakštai

Metalo Kortelės Stovo Matmenys: Apytiksl. 9x3cm/3.54x1.18in

Medinio Pagrindo Matmenys: Apytiksl. 11x5cm/4.13x1.73x1.77in

Svoris: Apytiksl. 90g

Komplektą Sudaro:

1 Vnt Vizitinių Kortelių Stovas

Pastaba:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija