Pinigai, finansuojamų Biudžeto,Biudžeto finansuojamų Pinigų Sistema,12Pcs Biudžeto Lapus Ir 24Pcs Lipnios Etiketės

€13.65 €9.15

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a320802

Aprašymas

Pinigai, finansuojamų Biudžeto,Biudžeto finansuojamų Pinigų Sistema,12Pcs Biudžeto Lapus Ir 24Pcs Lipnios Etiketės, [PAKETĄ ĮEINA]12 x Pinigų Vokai, 12x Biudžeto Lapus, 24 x Etiketės, Lipdukai.Biudžeto sudarymas stebėjimo lapas leidžia jums sekti pagrindinius pinigų vyksta ir iš.

[12 UNIKALAUS DIZAINO BIUDŽETO VOKAI]MULTI-PASKIRTIES - Tai biudžeto vokai yra ne tik pinigai, vokai už pinigus!Jie taip pat gali būti naudojamas kaip gavimo organizatorius, kuponas užrašinė jūsų rankinėje ar voką organizatorius pašto ženklai, čekių ir pastabos.Konvertuoti savo piniginės į tikrą pinigų sistemos piniginės.

[Atsparus VANDENIUI, PATVARUS, PLYŠIMUI ATSPARUS] Pinigų vokai pagaminti iš aukščiausios kokybės PVC plastikas, labai stiprus, patvarus, atsparus ašarojimas ir ašarojimas, o ypač atsparus trinčiai.

[SĄNAUDŲ STEBĖJIMO LAPUS IR ETIKEČIŲ]Naudoti 12 dvipusis biudžeto tracker lakštai ir 24 biudžetas lipdukai sekti savo išlaidas.Paversti savo planuotojas į realius pinigus organizatorius pinigų ir sąskaita tracker sąsiuvinis

[PLATUS TAIKYMAS ]: Laikyti pinigus, sąskaitas & kuponų pasas, bilietai, atvirukai, katalogai, nuotraukos, užrašai, pirkinių sąrašus, vienas tiesiog patogu biudžeto paketų pinigų sistema.Paimkite jį bet kuriuo metu, kai mokėti arba pažymėti savo biudžeto.Ir šie daugkartinio naudojimo vokai su pinigais yra taip pat puiki dovana šeimai, draugams, kolegoms ir vaikams.

Spalva:Foto Spalva

Medžiaga:plastikas + popierius

Pakuotės Turinys:

12 x Pinigų Vokai

12 x Biudžetas Lakštai

24 x Etiketės, Lipdukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija