Siųsti Žinynas // Kalibravimas Karvė Atgal, Maca, Shika Optinės Ašies/Karvė Atspindintis Ašis Kalibravimo/Koregavimo Prietaisas

€96.46

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a323835

Aprašymas

1.25 "tinka kalibravimas optinės ašies galvijų atgal ir macstov ir cassegreen veidrodžiai.

Siųsti žinynas // kalibravimas karvė atgal, maca, Schach optinės ašies/karvė atspindintis ašis kalibravimo/koregavimo prietaisas

Kas yra optinės ašies kalibravimo ?

Kalibravimo tikslas-pakoreguoti optinių prietaisų, teleskopas suderinti optinė ašis.Projektavimo principus ir veikimą tie teleskopai paminėti optinio užsisakyti visi numatytasis prielaida. , Tai yra, optinė ašis yra visiškai suderintos.Nors daugelis knygų negalima sakyti, kad optinės ašies yra ne suderinti atnešti žalos vaizdo kokybė, mes turime žinoti, kad karvė atspindintis ašis nėra suderinta žymiai sumažinti savo veiklos rezultatus.Be to, teleskopas gali suderinti savo optinės ašies ilgą laiką. net jei ji buvo kalibruotas gamykloje.

Kalibravimas-tai metodas, verta apsvarstyti teikti Veidrodis rezultatus.Paprastai, įranga, yra iškreipta, ir jūs tikrai negali priimti vaizdo kokybė aukšta rezoliucija.Po apdorojimo vaizdas negali kompensuoti vaizdo kokybės praradimo, kurį sukelia neteisingai optinės ašies.Kalibravimo nėra nereikalingų įgūdžių veidrodis pirkliai ir gryni teoretikai.Tiesą sakant, tai yra taip pat svarbu, kaip ritmas, muzikos įranga, ir vaizdas netolygiai optinės ašies yra kaip baisus kaip garsą generuoja out-of-tune " pianinu.Daug entuziastų, kurie nenori kalibruoti pagaliau davė karvę ir pasirinko refrakcija atitinkamo kalibro vietoje, kuri yra priežastis.

Kalibravimas yra labai varginantis vieta galvijų panaikinti; Ji yra pagrindinė priežastis, SCT tai pusetinas reputaciją.Šie teleskopai yra labai jautri optinė ašis; šiek tiek judėjimo kalibravimo varžtas gali padaryti visą optinės ašies skirtis.Būtent dėl šios priežasties, kad mažo kalibro refraktoriumi atrodo labiau tobula difrakcijos juostelės, ir daro planetos nuotraukas aiškesnis nei didelio kalibro galvijų. .Geras optinis naudingumo grius priekyje mažytė optinės ašies klaidų. .

Kas yra tikslumas šių siūlomų kalibravimo metodai?

Dėl to, kad trūksta informacijos, daug anti-karvė gerbėjų, nedrįsta perkelti savo veidrodžiai.Net jei išdrįstų, tai sustoja, kai reguliavimas pagalbinis veidrodis centras.Dėl veidrodžio, kurio optinė ašis yra labai kreivas, šis žingsnis yra labai svarbu, tačiau tai toli gražu neužtenka. .Net jei antrinis veidrodis yra koreguojamas, vaizdo planetos, dar gali prarasti 50% kontrasto.

Taip kalibravimo metodas yra pats tiksliausias, Jis gali ištaisyti optinės ašies labai maži, beveik nereikšmingi klaida.Šis metodas yra pažvelgti difrakcijos modeliu žvaigždžių per defocusing ir orientuojasi ne labai priartinus objektą.Difrakcijos modeliu mums parodys, ar optinės ašies yra kreivas.Tol, kol yra geras okuliarai ir Barlow lęšis, ji gali būti įgyvendinta.Stebint žvaigždžių didelis priartinimas yra taip pat geriausias būdas sužinoti, ar dabartinis aplinkos sąlygos yra tinkamos stebėti žvaigždes ar fotografuoti.Todėl šis metodas gali ne tik sužinoti, ar įranga veikia tinkamai (oro srauto balansas, jokios vibracijos ir t. t.), bet tiksliau nei bandymai atmosferos trikdžių, stebint planetas. .

Kai patikrinti, ar optinės ašies yra neteisingas ?

Tie, kurie galvoja, kad SCT nereikia dažnai kalibravimo tikrai nesupranta, kad reikia tikslumo, kad šios rūšies įrenginiai.Jo tikslumas yra toks didelis, kad jei tai yra įdėti į automobilį už kelionę, optinės ašies, bus šiek tiek skirtis, kartais ji bus visiškai kreivas.Net jei objektyvas kūgio taškų skirtingų taškų, optinės ašies nuokrypis bus kitoks (įdomus eksperimentas yra punktas, kad tos pačios žvaigždės pusiaujo kalno, ir tada perkelti pusiaujo ašis pusiaujo mount, kad ji pro regėjimo lauką, iš kairės į dešinę, stebėti kompensuoti optinės ašies) .Tai kodėl turime pasirinkti star kalibruoti, o ne tikslą, palūkanos (Jupiteris ar mėnulio) .Jei manote, kad nežymūs nukrypimai gali būti toleruojamas per gilaus kosmoso stebėjimo, ir tada pasukite į planetos stebėjimo, be kalibravimo, iš tikrųjų tai yra labai rizikinga.Geras būdas patikrinti optinės ašies prieš kiekvieną stebėjimas, kaip tikrinti pašto dėžutę ir padangos prieš važiuodami!

Tai yra sunku ar rizikinga kalibruoti optinės ašies?

SCT, vienintelis dalykas, kad gali būti patikslinta savo pagalbinis veidrodis.Tris varžtus (stumti ar traukti) koreguoti savo poziciją, ir kai kurie veidrodžiai turi tris temas (stumti ir traukti).Kalibravimo procesas kartojamas (check - Koregavimas - Check - Patikslinimas,...), išskyrus šiuos elementus, kad visas procesas nėra sudėtingas ir rizikingas:

- Vienas didelis viduryje turi varžtą antrinio veidrodžio, niekada liesti jį

- Trys tikslaus reguliavimo varžtą raundų turėtų būti labai švelnus, nei per laisvi, nei per daug skubiai

- Jei vienas varžtais yra prisuktos out, kiti du turi būti įsukta.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija