Neodimio guma padengtas automobilio stogo puodą magnetas/magnetinis griebtuvas su guminiais striukė

€136.92 €125.97

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a336716

Aprašymas

Produkto Aprašymas

Pigūs Ferito Lanksti Guma Magnetas Roll

Jis yra lengvai pjaustomas ir tik reikia žirklės tinka bet kokios formos.Už "PASIDARYK pats" projektai, amatų, dovanos, priminimus, refrigrator magnetai,

automobilių ir sunkvežimių magnetai ir pan... Tobula paslauga, transporto priemonių ir nuimamas logotipai.Transporto priemonių, namų, darbo, klasėje, mokykloje, bendrabutyje, miegamasis - bet kur!

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet iki pardavimo ar paslaugas po pardavimo.

Produkto Specifikacija Produkto Pavadinimas:

Lanksti Magnetinės Gumos Roll Lakštinių Magnetas Super Stiprus Magnetinis Medžiagos Dydis produktai: Individualų dydį Pavyzdys: Galima Aprašymas: Spausdinimui pvc vinilo yra laminuotos ne magnetinio pusėje lankstus magnetinis lapas Kodėl Rinktis Mus, Prieš tai verslo Visas tyrimas bus atsakyti per 2 valandas Pristatyti mūsų bendrovės klientų, rodydama link , vaizdo įrašus ir nuotraukas.Patvirtinti viskas aišku(nutarties turinio,vežimo terminą,mokėjimo terminas ir t.t.), prieš verslą.

Siūlome mėginio kliento patikrinti mūsų kokybės.Verslo Informuoti kliento užsakymus statusą, jeigu atitinka visas problemas, Patvirtina prekės su klientu iki išsiuntimo .

Grįžti į kliento, ne kartą gavęs šį klausimą iš klientui.Po pardavimo Patikrinti su klientu, jei jie gauti prekių ir situaciją gera.Klausimas ataskaita bus siunčiama klientui, jei yra kokių nors problemų, apie mūsų prekes.Pakavimo ir Siuntimo --Prekybos Draudimo, T/T, West Union, Paypal yra priimtinas.

- Jei dėl bet kokios priežasties vėluojama, mes susisieksime su jumis ir sąmatą peržiūrėtas pristatymo data. --Prekės bus išsiųstos nurodytu adresu, jums jūsų užsakymą ir nurodyta Užsakymo Patvirtinimą.Pakavimo Duomenys : Safe dėžutėje.Pagal jūsų reikalavimus.

Švino Informacija : 5-25 dienas, priklauso nuo dydžio ir kiekio.Įmonės Informacija 1. Hefėjus Super Electronics Co., Ltd.buvo įkurta 2002 metais, įsikūręs mieste Hefėjus, Anhui Provincijoje. 2. Mūsų kompanija užima plotas po 8000 kvadratinių metrų ir statybos srityje 10.000 kvadratinių metrų.Hefėjus Super Electronics Co., Ltd.yra profesionalus gamintojas, visų rūšių NdFeB magnetai, Ferito magnetai, Gumos magnetas.

3. Mes turime dvylikos metų patirtį magnetinių medžiagų ir turėti gerą reputaciją šioje srityje.Mūsų gaminiai yra pelnę giria iš klientų visame pasaulyje.Be to, visi mūsų produktai buvo griežtai tikrinamos prieš vežimą.

4. Mūsų gaminiai yra daugiausia eksportuojami į Pietryčių Azijoje, Pietų Amerikoje, Europoje, Amerikoje, Vidurio Rytuose ir kituose regionuose.DUK:KLAUSIMAS: Kas mes esame?

A:Hefėjus Super Electronics Co., Ltd.buvo pagrįstas, Anhui, Kinija, pradėkite nuo 2002. Mes esame profesionali Magnetinių medžiagų ir gaminių,pavyzdžiui:Neodimio magnetai /Buckyballs/žvejybos magnetas .Yra apie 50 žmonių į mūsų biurą ir 150 darbuotojų augalų eksporto patirtis rodo, kad mes turime daugiau nei 15 metų, garantuoti, kad jums aukštos kokybės produktai ir greitas laiku transportu.

Q:Kaip mes galime garantuoti kokybę?

A:Visada pre-produkcijos mėginys prieš masinė gamyba; Visada galutinį Patikrinimą prieš vežimą.

Q:Kas yra jūsų pagrindiniai produktai?

A:Neodimio Magnetas,Dėlionės, Žaislų,Žvejybos Magnetas,Gumos Magnetai, Ferito Magnetai,

Q:Kas yra mūsų pagrindinis laikas?

A:5-25 Dienas, priklauso nuo dydžio ir kiekio

K: Ar galite pateikti pavyzdžių ?Yra nemokama ar extra ?

A:Taip,mes galime pasiūlyti mėginio nemokamai, jei mes turime atsargų ,tačiau jums reikia mokėti mėginio krovinių

Q: Kas yra mūsų mokėjimų?

A: Prekybos Draudimo,T/T", "PayPal", Vakarų Sąjunga

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Dydis D20000*600*1, Custom size
tolerancija ±1%
Pristatymo laikas 5-25 DIENŲ
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Minkštos gumos magnetas
PREK.KOD 1 Ritinėlis
Reitingas Gumos Magnetas
Modelio Numeris Gumos Magnetas
Prekės Pavadinimas LanYuXuan, super
Mėginys Avaliable
Tipas Rankinių Įrankių Dalys, Minkštas
Kilmės Vieta Kinija, Kinija
Stilius Lipnios Gumos Magnetas
Composite Gumos Magnetas
Produkto Pavadinimas Pigūs Ferito Lanksti Guma Magnetas Roll
Mokėjimo TT/ Paypal / Vakarų Sąjunga/ Prekės draudimo
Apdorojimo Paslaugos Lenkimas, Suvirinimo, Decoiling, Pjovimo, Skylių, Liejimo
Švinas laikas 5-25 DIENŲ, priklauso nuo dydžio ir kiekio
Prašymas Pramonės Magnetas
Spalva Oem
Formos ROLL, ROLL