A6 Biudžeto Rišiklis, PVC Sąsiuvinis 6-Žiedas Dangtelis Planavimo Organizatorius Su Biudžeto Vokai Lakštai Kišenės Ir Raidės Etiketėse

€19.04 €13.52

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a340056

Aprašymas

[Puikus Vertės Nustatymas] Paketas puikiai tinka saugoti sąskaitas, sąskaitas faktūras, pinigų, kuponus.

[Aukščiausios kokybės Medžiagos] biudžeto rišiklio organizatorius rinkinys yra pagamintas iš minkšto PVC, atsparus vandeniui ir atsparus, ašarojimas, rišiklio žiedai ir snap mygtuką, yra pagaminti iš tvirto nerūdijančio plieno, rišiklio kišenės leisti ginti ir saugoti savo sąskaitų ir sąskaitų faktūrų saugiai be hole punch juos, patogus, greitas ir išlaikyti vientisumą jums.

[Didelį Biudžeto Organizatorius]Mūsų biudžetas rišiklio rinkinys yra puikus saugojimo pinigų, monetų, čekių, kvitų, pinigų tvarkymo, ir bendrasis naudingumas ar kiti maži, bet svarbūs failai.Patogus biudžeto lapus dėl viduje paketas leidžia sekti išlaidas vėjas, padės jums tvarkyti savo pinigus ir pasiekti jūsų mėnesio biudžeto tikslus ar šeimos biudžetą.

[Kategorija Lipdukai & Etiketės] Pinigų rišiklio apima kategorijos lipdukai ir spalvingos etiketės, lipdukai, kurie gali padėti jums tvarkyti savo išlaidas ir lengvai sekti savo indėlių ir pašalinimo iš rinkos ir pasiekti biudžeto tikslus.

[Nešiojamų Dizainas] skaidraus vaivorykštės A6 rišiklio dydis-7,5 x 5.1 colių, lengvas, lengva nešiotis, patogus naudoti namuose, biure, mokykloje ir keliauti, lengvai telpa jūsų rankinėje, kuprinė, lagaminas, ar stalas.

Spalva: įvairiaspalvis

Medžiaga: PVC

Pakuotės Turinys:

1 * A6 PVC Vaivorykštė Biudžeto Rišiklio

10 * Užtrauktukas Rišiklio Kišenės

12 * Išlaidų Biudžetas Lakštai

20 * Etiketes Tuščias

2 * Laiškas Etiketės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija