Paukštis Papūga Maitinimosi Sienos Kilimėlis Žaislai, Valgomieji Seagrass Paukščių Sūpynės Kilimėlis Su Spalvingomis Kramtyti Žaislas Veikla Sienos Kilimėlis Sūpynės Žaislas

€32.14 €22.17

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a34139

Aprašymas

Unikalus Dizainas: Pagaminti iš natūralių medžiagų, 100% rankų darbo, sukurtas su asorti žaislai, pavyzdžiui, spalvinga varpai, rotango kamuolius, natūralių medinių blokų ir austi virvę.Unikalios konstrukcijos bus padidinti paukščių, veiklos ir pramogų.

Paukščius Reikia pramogų: Jūs galite pridėti ar pašalinti paukščių žaislai, priedai prie grandinės perkomplektuoja paukščių žaislai.Šis paukščių maitinimosi sienos žaislas gali patenkinti mažas paukščių dienos poreikius.

Puikiai tinka bet kokios rūšies paukštis narve.Tinka mažiems ir vidutinio paukščių, tokių kaip kakadu, lovebirds, amadinai, ilgauodeges papūgas, cockatiel, "Amazon" ar Afrikos Grays.

Lengva Įdiegti: Su papūga žaislai ateina su 4 nuimamas grandines, kuris yra patogus prisijungti prie paukščių narvas arba pakabinti ne narve.Ji gali sutaupyti vietos daug ir puikiai papuošti paukščių buveinių.

Laikyti Aktyvus: Kapojimą, kramtyti ir alpinizmas yra natūralus elgesys, kad yra susijęs su maitinimosi ir nest pastatas.Paukščių maitinimosi sienos žaislą galite reklamuoti savo paukščio fizinę ir emocinę aktyvus, taip pat skatinti jų sugebėjimą pakilti ir rupšnoti.

Priedai spalva atsitiktinai, nereikia priimti tikros spalvos.

Medžiaga:medis+plastikas

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 * paukščių žaislas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Paukštis Papūga Maitinimosi Sienos Kilimėlis Žaislai, Valgomieji Seagrass Paukščių Sūpynės Kilimėlis Su Spalvingomis Kramtyti Žaislas Veikla Sienos Kilimėlis Sūpynės Žaislas

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija