600Pcs Sandarinimo Vašką Granulėmis Derliaus Vaškas sandariklių Komplektas Su 2 Vnt. Arbatos Žvakės Ir Vaškas Šaukštas Kūrybos Dovana (24 Spalvos)

€27.28 €19.64

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a344236

Aprašymas

600Pcs Sandarinimo Vašką Granulėmis Derliaus Vaškas sandariklių Komplektas Su 2 Vnt. Arbatos Žvakės Ir Vaškas Šaukštas Kūrybos Dovana (24 Spalvos) PILNAS KOMPLEKTAS: aštuoniakampis sandarinimo vašku komplektą įeina dėžutė 600 sandarinimo vašką granulėmis (24 skirtingų spalvų), du arbatos vaškai ,medine rankena antspaudas ir medinių vaško lydymo šaukštu.Tai yra visiškai vaško antspaudas rinkinys, kad atitiktų jūsų poreikius.

DERLIAUS APDAILA: Naudoti vaško antspaudas nustatyti papuošti jūsų vokai ir kvietimai, kiekvieną kartą jums parašyti laišką.Tai parodys savo high-end skonį gavėjui ir išreikšti savo emocijų, daugiau puikiai.

SPALVINGA SPALVOS: Šių vaško antspaudas karoliukai iš viso yra 24 skirtingų spalvų, 25 kiekvieną spalvą.Galite pasirinkti, tos pačios spalvos kaip voką ar kvietimą, arba galite maišyti spalvas save.

LENGVA NAUDOTI: Kiekvieną vaško granulės yra aštuonkampis, lengvai ištirptų ir greitai išdžiūti.Jūs galite įdėti 2 arba 3 rutuliukai ant vaško lydymo šaukštu, kad galima padaryti vieną sandarinimo.

UNIVERSALUS: Jis tinka įvairiai veiklai.Pavyzdžiui, vestuvių kvietimai, rankraščiai, vokai, atvirukai, amatų, vynas, antspaudai, dovanos ir kt.Jūs galite individualizuoti savo rankų darbo projektus.

Spalva: mišrus spalva

Medžiagos: medis + metalas + vaškas

Dydis: 19x13x2.2cm

Pakuotės Turinys:

600 * Sandarinimo vaškas granulėmis

1 * Mediniai vaško lydymo šaukštas

2 * Arbata vaškai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija