temperatūros reguliatorius metrų 0.001 rezoliuciją dėl kalibravimo vonia

€640.71 €512.57

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a345348

Aprašymas

Mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi, aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti!Ir sveiki atvykę į pridėti mano WHATSAPP (+8618890035209)

PC-172D mažai drift didelio tikslumo protingas temperatūros valdiklis yra susietas su Pt100 platinos varžos, naudojamas temperatūros valdymo tikslumo, pastovios temperatūros vonią.

Ši priemonė yra naujausias produktas, sukurtas remiantis PC-152DG ir PC-162D.Jis ne tik dar labiau pagerina valdymo tikslumas, bet ir turi pranašumą stiprus universalumas: tą patį produkcijos ratai signalas UOUT gali tiesiogiai sukelti tiristoriaus ir vairuoti solid state relay. ;Padidinti vidaus nustatymo funkcija, valdymo charakteristika pasirinkimas-šildymo kontrolės, kai reakcijos požymis yra panaikinami; už šaldymo kontrolės, kai teigiamai veikia savybė yra naudojami; padidinti vidaus nustatymo funkcija, atrankos super aukštos temperatūros signalo išėjimo kontaktas charakteristika: kontaktas yra išjungiamas, kai temperatūra yra itin aukšta, Arba susisiekite su atjungimo gali būti pasirinktas savavališkai itin aukštos temperatūros.Be to, viršutinės ribos korekcijos parametras FC temperatūros matavimo vertė yra pridedama.

Šis matuoklis priima skaitmeninis-analoginis hibridinis struktūros, ir jo matavimo grandinė yra sudaryta iš komponentų su žemos temperatūros drift ir didelio stabilumo, ir yra super temperatūra drift slopinimo funkcija.Priemonė priima devyni-O tipo (kvailas tipo), PID+DI kontrolės režimas, ir pristato maitinimo įtampos veiksnys, į valdymo sistemą.

Taigi, ši priemonė turi privalumų, aukštos rezoliucijos, trumpas power-on pašildymo laikas, ir maži temperatūros drift, geros ilgalaikį stabilumą, stabilią skaityti, trumpo pereinamojo proceso metu temperatūros kontrolės, nėra temperatūros raudonis, maži svyravimai, ir nereikia rankiniu būdu PID parametrus.Beveik visi techniniai rodikliai lyderio pozicijas Kinijoje.

Šis prietaisas gali būti įrengtas su RS232 arba RS485 ryšio sąsaja ir gali būti prijungtas prie kompiuterių tinklo.Indeksavimo skaičius Pt100 Signalo linija: trijų laidų sistema, atsparumo linija yra skirstomos į tris tipus: 0~0.2 Ω, 0.2~0.4 Ω, 0.4~0.6 Ω.

Matavimo diapazonas: -100~100℃, 0~100℃, 0~300℃

Temperatūros ekranas rezoliucija: 0.001℃

Matavimo tikslumas: 0.2 lygis

Power-on įšilimo laikas (trukmė nuo power-on, kad išmatuota vertė stop nutolimas): ≤30 minučių

Temperatūra drift: geriau nei 0.002℃/℃

Laiko poslinkis: geriau nei 0.003℃/h

Laikas temperatūros kontrolės perėjimo procesas (laikas nuo paleidimo valdymo stabilus laikas): ≤16 minučių

Temperatūros kontrolės svyravimo ribos: ±0.005℃/30min

Pagrindinis valdymo režimas: su Pertrūkiais DC lygio UOUT yra 6 V, sukelti gali valdyti silicio arba solid state relay.

1. Pakeisti nustatyta vertė: Paspauskite šį klavišą vieną kartą , pirmasis skaitmuo SV lango mirksi, ir tada paspauskite kitą raktai vienas po kito, gauti temperatūros nustatytos vertės, ko jums reikia.Paspauskite mygtuką dar kartą, po nustatymas.

2. Vidaus parametrų nustatymas: parametras, kad ši priemonė turi būti dažnai ištaisyti yra tik matuojamas ekrano vertę ir kontrolės punkto nuokrypis (paprastai žinomas kaip sutapimas), turi būti pataisyta, kai termostatas yra gamyklos užsakė.Dėl PID+DI kontrolės režimą, kontrolės veiklos nebėra jautriai reaguoja į pokyčius vertės, P, I, D, taigi, tik P yra reguliuojamas, ir koregavimo diapazonas yra nedidelis, ir vartotojams apskritai, nereikia reguliuoti (P, vandens rezervuaras, 2.200 gamykloje ℃, alyvos bake yra 3.000℃.

Pastaba: Jei proporcingas ribą P yra didelis pokytis, nuokrypis kontrolės punkte turi būti šiek tiek atitinkamai pataisyta).Be to, siekiant padidinti universalumas, du parametrai, tokie kaip pasirinkti kontrolės įstatymo (paprastai šildymo pastovi temperatūra, gamykloje) ir pasirinkimo teisė išėjimo kontakto viršutinis nuokrypis signalo perdavimo yra pridėta.Konkreti operacija, nurodytus veiksmus: paspauskite ir palaikykite mygtuką ilgiau nei 5 sekundes, leiskite eiti po žodžio LOC rodomas PV langą, tada paspauskite klavišus įveskite slaptažodį, kad numerius SV langas atitinka parametrų pavadinimai 1 Lentelėje, ir tada paspauskite klavišą , parametro kodas, rodomas PV langas iš karto, ir jūs galite reguliuoti atitinkamus parametrus po vieną (atkreipkite dėmesį, kad jums reikia išeiti po korekcijos: laikykite nuspaudę klavišą ilgiau nei 5 sekundes, ir, atleiskite, išklausęs pyptelėjimą):

Parametro pavadinimas

Užrakto

kodas

Slaptažodį

Parametras

kodas

Vertės diapazonas

Pastabos

Temperatūra

matavimo nulinio taško korekcija

LOC

100000

SC

-3.000~3.000

Gamyklos is0.000℃

Temperatūra

matavimo viršutinės ribos koregavimo

FC

-3.000~3.000

Gamyklos is0.000℃

Viršutinis nuokrypis

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo CE
Kilmės Vieta PEKINAS
Modelio Numeris PC-172D
Prekės Pavadinimas LanYuXuan, HSIN
Kilmės Žemyninė Kinija