18cm Krepšys Apačioje Shaper Maišelį Pagalve Padas Peties Rankinę Padaryti "PASIDARYK pats" Rankinėje Priedai Stačiakampio formos Apačioje Mezgimo Ba

€2.84 €1.82

  • Žymos: dalys, atsarginės thule, automobilių dalys, wolksvagen, pečių maišą moterų 18cm, moterų rankinėje yojessy, krepšys obag 18cm, monetos rankinėje eur, pikachu 18cm, sorbern 18cm, originali suzuki automobilių dalys, automobilių dalys "maserati"
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a34992

Aprašymas

❤ Medžiaga:Aukštos kokybės PU odos, kuri yra stipri ir patvari.Sklandžiai ir patogiai paviršiaus.Nėra lengva būti sutepti ir lengva valyti.Jokių stiprių cheminių kvapų ateiti su šių odos maišas likučių.

❤ Dydis:18*18cm.PU odos, 0,5 CM storio.

❤ Kiekvieną PU krepšys apačioje shaper turi 4 aukso maišelis kojų ir buvo nustatyta jau dabar.Skylės yra 0,5 CM skersmens, ir atotrūkis tarp dviejų skylių, yra 1 CM.

❤ , Jūs rasite, kad krepšys apačioje shaper gali padaryti jūsų nėrimo rankinėje/rankinėje geros formos ir padidinti erdvės viduje, tuo pačiu metu.

❤ Programos:Geras aksesuaras "PASIDARYK pats" odos maišas projektus ir pagalvių remontas.Puikus pakeitimas senas ar dėvėti krepšys apačioje pagalvėlės pečių krepšiai, rankinės, sankabos, kuprinės, įvairių kūno maišus ir kibirą, maišeliai.

❤ Subtilus Dizainas:Išskirtinį dizainą ir gražus spalvas, galite padaryti savo krepšiai atrodo daugiau gražus ir madingas.Jūs galite naudoti šią oda, kad krepšiai, kaip dovanos savo šeima ar draugais.

Produkto Pavadinimas: PU Odos Krepšys Apačioje Trinkelėmis.

Medžiaga: PU Oda

Dydis: 18*18cm

Storis: apie 0.5 cm

Spalva: balta, pilka, chaki, juoda, ruda, balta, abrikosų

Pakuotės Turinys:

1 X PU Odos Krepšys Apačioje Trinkelėmis.

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Dėkojame už jūsų supratimą.

2.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Krepšys apačioje
Svoris 0.07
Style2 bagažo reikmenys
Tipas Lengvas Organizatoriai
Medžiaga Oda
style3 audiniai krepšys apačioje