Fidget Žiedai Nerimo Moterims,3Pcs Emalio Verpimas, Nerimas Žiedai Su Karoliukais,Mano Dukra Reguliuojamas Nerimas Žiedas

€3.82 €2.64

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a35195

Aprašymas

Fidget Žiedai Nerimo Moterims,3Pcs Emalio Verpimas, Nerimas Žiedai Su Karoliukais,Mano Dukra Reguliuojamas Nerimas Žiedas Suktuko Žiedai Nerimas: Suktuko žiedai padėti sumažinti stresą ir nervinę energiją, suteikia jums progą atsikratyti savo fidgeting ir nerimas.

Piršto žiedai yra pagaminti iš metalo, šie anti-nerimas žiedai yra nikelio ir švino nemokamai; saugus odai, be rūpesčių apie jūsų odos tekinimo žalia.

Minimalistinio Dizaino: Yra 5 gana spalvinga emalio karoliukais, kuris gali suktis ir skaidrių aplink grupe, karoliukai judėti sklandžiai ir bus.Tai buvo nauja ir subtilus, todėl žavinga, kad bus padaryti jums patrauklesnis minios.

Nerimas Žiedas privalumai: Fidget žiedai nerimas paauglystėje gali padėti jums pertraukos blogų įpročių, kaip traukiant jūsų nagai, pažymėkite, jūsų oda, padės jums paleisti savo nerimo, ir pagerinti tam tikras sąlygas, pavyzdžiui trichotillomania, nerimo, ir obsesinis-kompulsinis sutrikimas.verptuvo žiedai nerimas taip pat padeda meditacija, dėvėti tai, streso, atleiskite žiedas, ir jūs atrasite vidinę ramybę.

Puiki Dovana:Fidget žiedas yra puiki dovana žmona, dukra, draugai, siekiant padėti joms sumažinti nerimą ir dirglumą, pamiršti savo rūpesčius ir tapti laimingas.

Medžiaga: Metalas

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

3 x Fidget žiedas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Rekomenduojame Amžius 12+y
Kilmės Žemyninė Kinija