3/8 Colių Y-Splitter Gamtinių Dujų Greitai Prijungti Adapterį,Tinka Weber Gamtinių Dujų Grilis,Generatorius, Kiemo Firepit Ir Kt.

€35.44 €20.55

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a354495

Aprašymas

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.

Visiškai naujas ir geros kokybės.

2-taip, propanas Y splitter yra pagaminti iš kieto žalvario, su tvirtos gumos dangtelio, suteikia saugų ryšį ir nuotėkio-Free.

Dvi 3/8inch standartas greitai prijungti x one 3/8inch vyrų greitai prisijungti, greitai prisijungti Y - splitter gali dirbti už du NG/SND prietaisų tuo pačiu metu.

3/8inch Greitai prisijungti propanas Y - splitter galima prijungti du 3/8inch šlangas RV dujų grilis arba viryklė tuo pačiu metu, nėra baimės nutekėjimą net tu tik naudojant vieną vožtuvas.Lengva naudoti, nereikia jokių įrankių, greitai prijungti, atjungti ir stotimis.

Labai tinka namuose, kieme, grilis, grilis, greito prisijungti Y-splitter adapterius, skirtus žemo slėgio gamtinių dujų ar propano dujų sistemos įranga.Puikus Weber, Charbroil grilis, lauko šildytuvas, picos krosnies ir daugiau dujų prietaisai.

Tipas: 3/8inch Propanas Greitai Prisijungti Y Adapteris, Splitter

Spalva:žalvaris spalva

Medžiaga:žalvaris

Pakuotės Turinys:

1 x Propanas Greitai Prisijungti

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas Xzante