Polimero Molis Pjovikliai, 18 Vnt. Molio Auskarai Karpymo Molio Karpymo Molio Įrankiai Molio Skulptūrų Įrankiai Molio Auskarai Priėmimo Komplektas

€16.53 €13.06

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a357250

Aprašymas

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[Nerūdijančio Plieno Pjovimo Įrankiai Formų]- Tai molio auskarai cutters, pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, su aštriais kraštais ir švarūs pjūviai.Viršuje yra pagamintas iš dvigubo nerūdijančio plieno valcavimo kraštų, siekiant apsaugoti jūsų rankas.Net jei esate pradedantysis, jūs galite lengvai padaryti gražus polimero molio auskarai.

[Lengva Naudoti]- Molis veikia tikrai gerai auskarai, tik vieta molio auskarai cutter ant molio ir paspauskite žemyn, jokios kitos priemonės yra būtinos, siekiant gauti gražus formos.Atsargiai paspauskite žemyn ant molio tolygiai tol, kol pjovimo pasiekia motina.Švelniai kraipyti cutter paleisti jį iš molio.

[Plačiai Programos Molio Auskarai Priėmimo Rinkinys]- Su auskaru karpymo priėmimo rinkinio formų nerūdijančio plieno, metalo pjovikliai cookie cutters yra ne tik tinka molis, bet ir polimero molio, keramikos, metalo, molio, sausainiai, sausainis , minkštus saldainius, daržovės, klastos pyragai ir kt.

[Auskarai Pelėsių "PASIDARYK pats" Priemones - Įdomus "PASIDARYK pats" Dovanų]- Tai molio žirklės polimero molis papuošalai, lengvai padaryti savo stiliaus auskarai.Jūs galite derinti daug molio kirtimo ir auskarai priedai, jūs galite padaryti unikalūs auskarai, raktų pakabukai, žiedai ir karoliai, papuošalai, kūriniai, kaip dovanas savo šeimai ir draugams, Kalėdų, Valentino Diena, gimtadieniai, Motinos Diena ir pan.Jūs netgi galite parduoti galite savo kūrinius klientams.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: metalas

Dydis: 6.02 x 3.5 x 1,06 cm

Pakuotės Turinys:

18 x Formos Polimero Molis Cutter

10 rinkiniai x auskarai korteles

10 rinkiniai x Užtrauktukas Uždarymo krepšiai

20 x auskaru kabliukai

30 x Šuolis Žiedai

30 x auskarai atgal

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija