6 Porų Kalėdų Serija Madinga Auskarai Kalėdų Medžio Meduoliai Su Imbiero Priedais Vyras Sniego, Kalėdų Senelis Cukranendrių Kalėdinės Dovanos Moterims

€2.01 €1.25

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a35786

Aprašymas

220 Savybės:

OOTDTY

Kalėdiniai Auskarai: Jūs gausite 6 porų Kalėdų auskarai įvairių stilių, įskaitant Kalėdų eglutė auskarai, Santa auskarai, sniego auskarai, ramentas auskarai, meduoliai su imbiero priedais vyras auskarai ir dar daugiau.Kiekviena jų yra labai gražių ir yra daug kiekius ir stilių, kad atitiktų jūsų kasdienio dėvėjimosi poreikius.

Kalėdų Stud Auskarai: Mūsų Kalėdų Stud Auskarai yra mažas ir subtilus, labai lengvas ir labai patogūs dėvėti.Dėvėti mūsų auskarai leis jums labiau elegantiškas ir žavus, ir greitai tampa dėmesio centru minios.Jūs galite dėvėti jį sau arba pasidalinti ja su savo draugais ir šeima.

Atostogų Auskarai Mergaitėms: Nieko priduria, šventinę atmosferą, pavyzdžiui, Kalėdų auskarai.Mūsų ausies smeigės yra taip suprojektuota, kad dėvėti juos jus įtampos, kad jums dėmesio centre minioje, ir yra puikus švenčių be to, siekiant padėti jums turėti linksmų Kalėdų.

PUIKI DOVANA: Šių Kalėdų stud auskarai yra gerai padaryta ir būna 6 stilius, labai prieinamos, jūs galite dėvėti juos daug kartų, pavyzdžiui, Kalėdų šalys, cosplay, maskuotis, gimtadieniai, šventės, ir kt., kuri gali padaryti jums patrauklesnė.

Paslaugos: Jei jus domina mūsų moterų Kalėdų auskarai ar turite klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes išspręsti jūsų problemą per 24 valandas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Alloy

Svoris: 20g

Dydis: Kaip paveikslėlyje parodyta

Komplektą Sudaro:

6 Poros Auskarai

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Metalų Tipas NĖRA
Medžiaga Metalo
Stilius MADINGA
Kilmės Žemyninė Kinija
CN Kinija