3-žiedinių Segtuvų Padengti Sąsiuvinis Aišku, Minkštas PVC Padengti Raštas Daugkartiniai "PASIDARYK pats" Leidinyje Snap Mygtuką Uždarymo Palaidų Lapų Katalogą

€12.83 €5.77

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a36223

Aprašymas

3-žiedinių Segtuvų Padengti Sąsiuvinis Aišku, Minkštas PVC Padengti Raštas Daugkartiniai "PASIDARYK pats" Leidinyje Snap Mygtuką Uždarymo Palaidų Lapų Katalogą

Dangtelis turi kortelės lizdą, ir jūs galite pakeisti jį su savo mėgstamą korteles arba tiesiog palikti jį skaidrų.

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: blizgučių dangtelis yra pagamintas iš minkštos ir aukštos kokybės PVC, stiprios turas žiedinių segtuvų yra patvarus ir nėra lengva būti deformuotas.

KIŠENĖS DYDIS: padengti dydis 3.5 colio x 4.1 coliai , popieriaus dydis: 2.3 inch x 3.1 coliai .Mini pocket dydis yra patogus nešiotis, tai leidžia jums stebėti savo mintis, kur ir kada tik norite.

SAVYBĖS: stiprus metalo snap mygtuką, galima išvengti popieriaus nukristi ir skaidrios PVC dangtis leidžia lengvai patikrinti vidinių puslapių.

NAUDOJIMAS: Šis mielas PVC nešiojamas kompiuteris yra puikus dienoraštis, kelionių leidinys, poezijos darbo, kūrybinio rašymo, padaryti eskizus ir brėžinius, dirbti įrašų studijų dėmesį, nuotaikos dienoraštį, užrašų knygelė ir kt.Ir tai taip pat puiki dovana vaikams, studentams, draugai, keliautojams ir kt.

Spalva:mėlyna

Medžiaga:PVC

Pakuotės Turinys:

1 x užtrauktukas rišiklio katalogą

1 x animacinių filmų, "keychain" (priedai veltiniams, stilius ir spalva bus vežamos atsitiktinai,nereikia priimti nurodyta.)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija