Bevielis Automobilinis Kroviklis, Telefono Laikiklis Automobilyje Ventiliacijos 15W Qi Greito Įkrovimo Oro Angos Mount mobiliojo Telefono Stovas Auto Tvirtinimo mobilusis Telefonas

€26.02 €13.01

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a36552

Aprašymas

[Tilptų Visuotinai] Qi sertifikuota, 15W belaidžio telefono laikiklis, automobilinis įkroviklis greitai įkrauti savo telefoną su saugiausias galia.Palaiko Max 15W Greitas Belaidis Automobilinis Įkroviklis tvirtinimas LG G8 ThinQ/G8S/G7 ThinQ/G7/LG V50/V40/V30+/V30/V40 ThinQ; Max 10W suderinamas su "Samsung" S22 Ultra/S22+/S22/S21+/S21/S20/Pastaba 20/20 Pastaba Ultra/10 Pastaba/10 Pastaba Plus/5 Pastaba/ "Google" Pixel 6 Pro ir kt.; Max 7.5 W, suderinamas su iPhone 13/12/Mini/11 Pro/Pro Max, ir Kiti Qi-Leido Telefonus.

["Smart Auto Apkabos] belaidžio kroviklio yra įmontuotas automatinis jutiklis, kuris identifikuoja ir automatiškai uždaro rankos po to, kai jūsų telefonas yra ant.Paprasta palieskite mygtuką, bus išleisti savo telefoną, lengva atidaryti, priimti ir vieta.

[Intelektualūs Jutikliai, Derinimas Įkrovimo] Built-in advanced chip, protingai identifikuoja telefono įkrovimo ritė ir automatiškai koreguoja automobilio įkroviklio pėdų poziciją, siekiant užtikrinti, kad telefono ritė yra puikiai suderinti su automobilių belaidis kroviklis ritė pagerinti įkrovimo efektyvumą.

[Suderinama su 99% Versmės & 8mm Telefono dėklas] modernizuotos kabliukai belaidžio automobilių įkrovimo turėtojas yra 50% ilgiau nei jau rinkoje.Suderinama su 99%, horizontalios ir vertikalios angos, įveikti prasto suderinamumo problema lengvai nukristi.Net jei jis susiduria su ausele ar aštrių posūkių, automobilių belaidis kroviklis stendas gali nustatyti įrangos, užtikrinančios, kad saugus vairavimas yra ne sutrikęs.Jūs galite įkrauti savo telefoną su telefono dėklas mažiau nei 8mm storio.Bevielis automobilinis įkroviklis rankeną, ir apačioje yra pagaminti iš silikono, siekiant sustiprinti anti-slydimo poveikį.

[Built -Super-Kondensatorius & Power Off Delay] Mūsų belaidis automobilinis įkroviklis yra modernizuotos, su built-super-kondensatorius, net tada, kai automobilis yra išjungtas, mes galime paversti rungtynių vėl 2-3 kartus per 30 minučių, nesirūpindami, kad jis yra išjungtas.

Imtis savo bevielio įkrovimo patirtį į kitą lygį, šis belaidis oro angos pritvirtinti.All-in-one universalumas, mokestį greičiau, vairuoti saugiau:

Protingas, Greitai Belaidžio Įkrovimo;

Automatinis Atidarymas ir Tvirtinimo Įrašus;

Reguliuojamas Oro Angos Įrašą Tvirtinimo;

Horizontalios arba Vertikalios Ventiliacijos;

Premium USB C Greito Įkrovimo Kabelis;

Telefono Dėklas Draugiškas;

Pagrindinės Savybės:

Greito Atlaisvinimo: Tiesiog padėkite savo telefoną ant kalno - gnybtus, bus uždaryti ir užrakinti jį tvirtai vietoje.Ji mano, yra paprastas touch atleidimo mygtuką ir jūs gerai eiti!

Silikono Kamšalu Ginklų: silikono ant rankų ir apačioje, galite padėti apsaugoti savo brangaus telefoną nuo įbrėžimų ir smūgių.

Be grisus ištrinti savo telefoną atveju kiekvieną kartą naudoti belaidį įkroviklį.Belaidžio greito įkrovimo kalno gali duoti už per atvejais iki 8mm storio.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Belaidis Automobilinis Įkroviklis Telefono Turėtojas Ventiliacijos Mount

Medžiaga: ABS

Dydis: 12x7.5x6 cm/4.7x3x2.4in

Sąsaja: USB, Tipo C

Įėjimas: 5V/2A, 9V/2A

Specifikacija(neprivaloma): Black mirror, Juoda medžiaga

Pastaba:

1. Prašome atkreipti dėmesį, kad išorinių priedų, tokių kaip metalo atvejais, magnetai, kredito korteles, rankenos ir skliausteliuose gali trikdyti apmokestinimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

3. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą.

1 x Telefono Stovas

1 x USB Įkrovimo Kabelis

1 x Instrukcija

360° Pasukti Automobilinis Įkroviklis Mobiliojo Telefono Stovas,Oro Angos Automobilinis Įkroviklis Telefono Stovas,Bevielis Greito Įkrovimo Automobilio Ventiliacijos Telefono Turėtojas

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija