60W 300-510℃ Reguliuojamas Vidaus Šildymo 936M Ličio Litavimo Stotis Makita Akumuliatorius

€34.54 €26.94

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a367302

Aprašymas

60W 300-510℃ Reguliuojamas Vidaus Šildymo 936M Ličio Litavimo Stotis Makita Akumuliatorius

Savybės: Įkaista Greitai: greitai šilumos ir greitas šilumos atkūrimo.Reguliuojama Temperatūra: 300-510℃ temperatūros reguliuojamas, galite nustatyti norimą vertę, kad atitiktų jūsų litavimo poreikius.

Naujas Dizainas: Naujausias šilumos išsklaidymo rankenos dizainas, patogus vertus, jausmas, ilgai naudoti, patentų uodega rankena linija paspaudus dizainas yra labiau užtikrintas, kad lydmetalis.

Skaitmeninis Ekranas: skaitmeninis ekranas gali matyti realiu laiku temperatūra aiškiai.Lengvas Montavimas Patarimai Dizainas: Lengva įdiegti ir pakeisti patarimai, laiko taupymas ir efektyvus.

Lengvas ir Nešiojamų Dydis: Jūs galite pradeda litavimo bet kur ir bet kada, be jausmas, nuovargis, ilgą veiklos laikotarpį.

Ilgesnis Tarnavimo laikas, su smulkiais Kokybė: Šilumos izoliacija ir antislip bakelite rankena suteikia patogų ir saugų.

Medžiaga: Plastikas

spalva: Mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 x Elektros lituoklio

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija