Patalpų P3 Spalvotas LED Ekranas, Modulis 192x192mm už RGB Pictures

€23.81

  • Žymos: hat rgb matrica, led p2 nuoma, acsend p6 ekranas, arduino led matrica carree, 331 led ekranas, arduino rgb led matricos biblioteka, barco led ekranas, ekranas hd suzuki, hd ekranas doorbell, ekranas led lentynos
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a36961

Aprašymas

Patalpų full LED modulis

P3

Dėmesio(Tai labai svarbu) :

1.Apie led modulis, Įvairių bendrovės led modulis ir skirtingos partijos led modulis negalima naudoti kartu ,nes spalvos Toną,Signalo kryptis viduje PCB lenta yra skirtingi.

Skirtingos partijos led modulis, varžto skylę poziciją dėl būsto gali būti diferent per daug .pls patvirtinti su mumis prieš jums vieta užsakymą

2.Apie laivybos kaina."Express(DHL, "Fedex", UPS, TNT) savikaina yra davė iki Artvalentina.lt sistema, ji paremta reguliariai sritis, kuri gali pristatyti prekes paprastai(Artvalentina.lt dabar cannt aptikti jūsų vietovėje yra nuotolinis arba dar ne) .Kai mes išsiųsti prekes laivybos bendrovė, jei mums yra pasakyta, jūsų vietovėje yra nuotolinio valdymo srityje,jums gali būti reikalaujama pridėti tam tikrą pinigų sumą nuotolinio išsiuntimo paslaugos

Specifikacija

Prekės Nr. P3

Klasifikacija Pilnas spalvų

Pikseliai 3mm

Dydis modulis (mm*mm) 192*192

Pikselių tankis 111,111 taškų/m2

Pikselių sudėtis 1R1G1B

LED užpilimui Black pearl SMD2121

Rezoliucija modulis(taškų) 64*64

Geriausia žiūrėjimo atstumas 2m

Geriausia žiūrėjimo kampas (Horizontalus/Vertikalus) 160°/140°

Darbinė įtampa AC 220±10% arba 110±10%

Maksimalus energijos suvartojimas 1100 W/m2

AVG energijos suvartojimas 380~480 W/m2

Dydis standartinis kabinetas(mm) 576*576

Svoris, standartinis kabineto 8kg

Vairavimo metodą 1/32Scan

Rėmas dažnis 60 hz/s

Atnaujinimo dažnis ≥1500HZ

Baltos spalvos balansą, ryškumą ≥1000cd/m2

aplinkos Darbo temperatūra: -20°C~55°C Laikant: Nuo -40°C iki 65°C

Darbo aplinkos drėgmė: 10%--95% žmogiškųjų išteklių Saugojimas: 10%--95% HR

IP klasė IP20~IP54

Pilkosios skalės 16 bitų per spalva

Šviesumo reguliavimas 256 lygių kiekviena spalva (RGB) gali būti reguliuojamas rankiniu būdu

Signalo įvestis, RF, S-Video, RGB, RGBHV, YUV, YC.ect

Kontrolės sistema PCTV nelinijinė redagavimo kortelę+ DVI rodyti kortelę+ pagrindinės valdiklio plokštė+ optinis pluoštas perdavimo ( pasirinktinai)

MTBF ≥10000 valandų

Tarnavimo laikas ≥100000 valandų

Gedimas dot norma mažiau than0.0001

Perdavimo atstumas LAN kabelį mažiau than100m; Optinio pluošto dėžė: PRF mažiau nei 500m, SMF mažiau nei 20km

Atnaujinimo dažnis gali būti didesnis naudojant daugiau imtuvai: kiti parametrai gali būti keičiami atsižvelgiant į skirtingus taikymo.

Produktų ekranas

Visą ekraną Poveikis

Programos * Verslo Organizacijų: prekybos Centrų, didelių prekybos centrų, žvaigždė-įvertinti viešbučiai, kelionių agentūros * Finansinių Organizacijų: Bankai, draudimo įmonės, pašto skyriai, ligoninės, mokyklos * viešose Vietose: Metro, oro uostuose, stotyse, parkuose, parodų salės, stadionai, muziejai, komercinių pastatų, konferencijų salės * Pramogos: Kino teatrai, klubai, etapai

Mūsų pranašumas ir tai, kodėl mes pasirinkta 1. Mes esame profesionali, gamybos ir pardavimo LED ekranas, gamintojas. 2. Mes turi patirties ir turtingą gamybos patirtį, suteikti mūsų klientams pigių ir aukštos kokybės produktų. 3.Mes turime patyrusių profesionalių techninių specialistų komanda, siekiant suteikti jums su techninių rekomendacijų, ir suteikti jums su LED ekranas projekto sprendinių 4. Mes galime papildyti prekes nemokamai arba grąžinti pinigus dėl nuostolių ar žalos, įteikimo metu. 5. Tiesioginio pardavimo iš gamyklos ---- one-stop produkto tiekimą, kuris būtų naudingas didmeninių pirkimų daug. 6. Jūs taip pat galėtų pasirinkti custom LED ekranas.Be to, kaip jau padoraus specifikacijas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

7. Užsienio rinką, mes parduoti mūsų produktų, Italijos, Pakistano, pietų Korėja, Tailandas, Egiptas, Australija, Indija, Singapūras, Ispanija, Japonija, Turkija, Saudo Arabijos, Ukrainos, Čilė, Meksika, Prancūzija, Rusija, Brazilija, Vokietija, jungtinė karalystė ir JAV, ir kt.

********************************************************************************

Kviečiame jus užsisakyti mėginius, kad patikrintų mūsų produktų kokybę.Jei turite savo greitai-pardavimo parduotuvėje ir reikia stiprios tiekėjas, kaip savo tiekimo šaltinis, mes tikimės sukurti ilgalaikius bendradarbiavimo santykius su jumis.Mes turime savo pardavimo, techninės komandos, ir mūsų pačių gamykloje pagaminti produktai greitai pristatyti produktai jums ir jūsų klientams greitai.Mes galime kontroliuoti gamybos procesą bet kuriuo metu, kad būtų griežtai užtikrinti produktų kokybę.

Mūsų pakavimo ir pristatymo

Geriausias pakavimo metodas bus pasirinktas pagal kiekį iš įvairių produktų.Paprastai yra dėžės atvejų, medinės atvejais, ir skrydžio atvejais, pasirinkti iš.Mes garantuojame jūsų prekių, kiek ir sutaupyti nereikalingų pirkimo išlaidas.

Produktai paprastai naudojami pristatymo (DHL / FedEx / UPS / TNT / EMS / Artvalentina.lt Standartinis Pristatymas ir t. t.), oro, jūrų, kelių ir pan siekiant patenkinti skirtingus klientų susirūpinimą dėl greičio paklausos krovinių ir transporto išlaidas, mes turime įvairių gabenimo variantų pasirinkti.Ar jums reikia pristatyti produktai greitai, arba dar pigiau, palankios pristatymo būdą, mes galime tai padaryti už jus.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo ce, FCC, RoHS, pse
Modelio Numeris P3mm
Prekės Pavadinimas ASLLED