Anti-Glare Mėlynos spalvos galinio vaizdo Veidrodėliai Clip-ant Automobilio galinio vaizdo Veidrodis, Reguliuojamas dideliame ekrane Naudoti Automobilių VISUREIGIS Sunkvežimių Aptikti Kliūtis Anksčiau

€26.57 €13.29

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a37132

Aprašymas

Aprašymas:

Automobilio galinio vaizdo Veidrodėlis padės sumažinti akluosius taškus, gerinti saugą ir suteikia platesnį matymo lauko.Lenktas dizainas, plataus regėjimo lauko, jūs galite pamatyti visą galinio lango, ir nustatyti kliūtis anksčiau.

Specifikacija:

Pavadinimas: Apsaugos Nuo Akinimo Galinio Vaizdo Veidrodėlis

Medžiaga: ABS

Dydis: 28*7.2 cm

Pakavimo Sąrašas: 1 x Anti-Glare Galinio vaizdo Mirro

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pasirinkta Medžiaga-apsaugos nuo Akinimo Galinio vaizdo Veidrodėlis yra labai geros kokybės, su pasirinkto stiklo ir ABS medžiagos.Su anti-dizainas, veidrodis neturi stiklo šlakas ir išvengti nudūrė ryškios akys.

2.Sumažinti Akluosius Taškus: Naudokite savo Automobilio galinio vaizdo Veidrodis padėti sumažinti akluosius taškus, gerinti saugą ir suteikia platesnį matymo lauko.Tai padės jums nustatyti kliūtis anksčiau.

3.Būti Švarios Vizija: Anti-Glare Mėlyna galinio vaizdo Veidrodis suteikia aiškus svarstymo su kelių sluoksnių optinės veidrodį ir poliruoti paviršiai, suteikti aiškesnę ir teisingiau, įvaizdį.

4.Reguliuojamas Įrašų: Mūsų Plataus Kampo Galinio vaizdo Veidrodis gali padėti išvengti vibracijos, anti-shake, ar fall-off, kai vairuotojo, kuris gali efektyviai užraktas, nepažeidus objektyvas.

5.Platus Naudoti: Borderless Galinio vaizdo Veidrodėlis yra praktiškai daugumai automobilių, variklių, sunkvežimių, Visureigių, mikroautobusų ir kt.Reguliuojamos sagtys, tiesiog klipas apie veidrodį ir ją pakoreguoti, kad atitiktų jūsų automobilį.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija