Naujas Unisex Žieminės Moterų Pliušinis Išlaikyti Šiltas vientisos Spalvos Laišką Siuvinėjimo Reguliuojamas Lauko Atsitiktinis Skydeliai Snapback Beisbolo Kepurės

€20.39 €12.24

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a37390

Aprašymas

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

1.KEPURAITĖ DYDIS: Vienas dydis tinka labiausiai galvą nelaimę beisbolo skrybėlę, iš Anksto lenktas skydeliu.Kepurės apimtis 22"-23"( 56cm - 60cm), Lanksti, reguliuojama beisbolo kepurė vyrams / moterims / jaunimui / paaugliams.

2.Mados Dizainas : Klasikinis vintage plauti stilius niekada nebus stiliaus.Reguliuojamas dirželis atgal, Skaidrių sagties uždarymo, 6 plokštės žemo profilio skrybėlę. 6 išsiuvinėti kilpų padaryti skrybėlę, orui ir patogūs.Super minkštas lengvas pamokų skrybėlę.Puikus rakto skylę galinėje moterų ponio uodega.

3.Produkto Specifikacijos: medvilnės dangtelis yra puikus visais metų laikais.Jis apsaugo nuo cool brizas, o dar yra orui ir suteikia apsauga nuo saulės, šiltų dienų.

4.Visų Sezonų Mados Hat: Nuostabus Kalėdų, Naujųjų Metų, Gimtadienio ir Valentino Dienos dovana su savo draugu, mama, draugė, žmona ar dukros ir kt.

5.Gerbiami klientai, mes teikiame lašas laivybos, didmeninė prekyba, pritaikymas, ir konsultacijos internetu yra sveikintinas!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Vieta Kinija (Žemyninė)
Taikoma Scena Atsitiktinis
Modelio Tipas Kietas
Funkcija Daugiafunkcį
Išleidimo Data Summer2022
Stilius Atsitiktinis
Modelio Numeris M6430
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas Taketrips
Type3 žieminės kepurės
Lytis Unisex
Taikoma Sezonas Vasaros
Type2 kepurės fpr vyrai
Kilmės Žemyninė Kinija
Kepurės Dydis 55, 56, 57, 58, 59, 60
Type1 kepurės moterims
Juostos Tipas Reguliuojamas
Type4 Beisbolo Kepurė
Medžiaga Medvilnės
Elemento Tipas Beisbolo Kepurės
CN Fujian