6 TIPAS Įmova Gnybtus Suaugusiųjų Papuošalai Krūties Įrašą BDSM Tvirtinimo Bondage Erotika Seksas Reikmenys Fetišas, Sekso žaisliukai Vyrams Gėjų Moterims

€14.25 €10.68

  • Žymos: priedai bausmės bdsm, stiprus įmova gnybtus, žaislai sexisuais moterims, silikoninis sandariklis vyrai, e stim vyrų įmova, gėjų priedai mielas, gražus intymūs papuošalai, gėjų suaugusiųjų filmukai, kink gėjų nelaisvėje, vyrų gėjų suknelė
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a37402

Aprašymas

Sveiki atvykę į GXLOCK, mūsų produktai yra garantuotas, kad būtų nekenksmingos žmogaus organizmui, prašome būti tikri, naudoti, Prašome Sekti mūsų parduotuvėje mėgautis papildomos nuolaidos!!!

KAS YRA ĮMOVA GNYBTUS ?

Vienas iš pirmųjų sekso žaislas jums įvesdami keistą sceną ir pagerinti, kad visi kartu!

Įmova gnybtus suteiks jums bangų orgasmic pojūčius, nuspaudžiant ir pigesniu ši erogeninė zona iš jūsų.Šiek tiek skausmo BDSM worlds visada yra maloni, plius jis kelia savo partneriui ar sau paklūsta proto būseną.Daugiau apibrėžimas:vikipedija

Įmova gnybtus yra apriboti kraujotaką, todėl visi pojūčiai bus papildyta.Net ir tada, kai jūs pašalinti gnybtus po sesijos visos nervų galūnės, vis tiek bus ant krašto.Krūtys ir speneliai yra svarbiausias erogeninė zona, kuri jus turėtų laižo, čiulpia ir žiupsnelis pasiekti orgazmą jaustis!

YRA SPENELIUS ORGAZMAS REALUS?KAIP TAI PASIEKTI?

Sunkiau, nei kiti orgazmą, tačiau įmanoma visoms lytims!Tinkamai nustatymo ir meilės, jautrumo, didės.Nereikia pradėti sukimo speneliai karto, pradžioje viso kūno masažas ir šviesos paliesti krūtis ir spenelius.

Švelniai masažuokite krūtinę ir ratu aplink spenelius.Pridėti kai kurios intensyvumas, priklausomai nuo jūsų kūno reakcija.Pridėti kai kurios mamos ir lyžis galiukas liežuvio, ir jūs esate pasirengęs už geriausią spenelių stimuliacija!

Duomenų nemeluok:

Manipuliavimo spenelius/krūtys sukelia arba didina seksualinį susijaudinimą, maždaug 82 proc. jaunų moterų ir 52 proc. jaunų vyrų-tik 7-8% teigia, kad sumažėjo jų susijaudinimą.Šaltinis:Medicinos leidinys

KAIP NAUDOTI ĮMOVA GNYBTUS?

Veislė siūlo įmova gnybtus yra labai plati, kuriose yra tempimo, sukimo, kai yra pigesniu, kai kurie net gniuždymo krūties.Priklausomai nuo jūsų žaislas, jis yra saugus pasakyti, kad ji skauda, dažniausiai tada, kai esate išleidimą arba pašalinti.Kai kurie niple gnybtus ateiti su grandine, į kurį galite įtraukti svarstyklės - tas vienas bus jaučiamas per visą sesiją.

Kai gnybtus, gali koreguoti sandarumą, taigi, tu tikrai gali pabandyti ir pamatyti, kaip jūs jaučiatės.

Kaip gydytojai sako, ne daugiau kaip 20 minučių, naudoti būtų geriausia.Kaip tai apriboja kraujo tekėjimą, geriau nerizikuokite dalykų

KOKIE YRA ĮVAIRIŲ SPENELIŲ ŽAISTI SEKSO ŽAISLAI TEN?

Daug smagiai su!Bascially visi bus sekso žaislai pigesniu ant jūsų spenelius ir palikti savo keistą partnerio rankos lieka laisvos kitos veiklos ;).

Japonijos dobilų apkabos, taip pat vadinamas aligatorius spaustuvai yra geriausias pradedantiesiems.Jie jau lengva atidarymo ir uždarymo mechanizmą, kuris gali šiek tiek suspauskite.

Tweezer gnybtus dėmesio išspausti iš mažiausių plotas nip danga.

Spenelių squeezer yra čia ruožas ir išspausti tie nįp ir atsiųsti į kitą dimensiją, skausmo ir malonumo

Žvėris smulkintuvas skirtas labiau patyrusiems žaidėjams, kurie prideda kietasis elementas nelaisvėje.

AR SAUGU NAUDOTI ĮMOVA GNYBTUS?

Kaip ir viskas, BDSM žaisti susijęs su rizika, todėl saugumas yra labai svarbu!Nenaudokite gnybtus daugiau nei 20min ir visada bendrauti su savo partneriu apie savo komforto lygį.T yra konkursas ištvermės dalyvauja skausmo & malonumą.

GALI VYRAI NAUDOJA ĮMOVA GNYBTUS?

Tikrai !Pat, kaip ir moterims, speneliai yra erogeninė zoną abi lytis.Jei yra kažkas, kad patraukti palaikykite, tiesiog pridėkite įmova gnybtus prie jo.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas KWD
Medžiaga Metalo
Kilmės Žemyninė Kinija
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Krūties Sekso Žaislas