Šilumos Laminavimo A3/A4/A6, 2 Volelio Sistema Laminavimo Aparatas su Žoliapjovės Kampe ir Apvalesnės, Greito įkaitimo Namų Biuras

€132.28 €64.82

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a37606

Aprašymas

KARŠTO IR ŠALTO LAMINAVIMO APARATAS:

Yra karšto ir šalto laminavimo režimai, skirti įvairių rūšių laminavimo maišeliai.Šaltas laminavimas tinka dokumentus, kad naudoti tam tikrų tipų rašalo ar aukštos temperatūros jautrus spausdinimo medžiagų pasiekti geresnės išvaizdos (išskyrus šalto atspausdintas krepšiai).

GREITAS PAŠILDYMAS, FILMŲ:

Dvigubo volelio konstrukcija užtikrina klijavimas našumą ir lygumą, išvengti raukšlių, putų ir garbanoti, sukurti greičiau, sklandžiau ir tyliau darbo aplinką.Greitas pašildymas 3-5 minutes ir neįtikėtinas greitis 230mm/min, gali padidinti jūsų darbo efektyvumą.

A3/A4/A5/A7 3 IN 1 LAMINAVIMO

Nesvarbu, ar jūs tiesiog norite sustiprinti dokumentų ar apsaugoti daiktus nuo išsiliejimo, dėmes, rip, raukšles ir ašaros, mūsų lengva naudoti laminavimo gali greitai formos veiksmingas barjeras.

Todėl, jūs galite saugiai laminatas įstatymus, laiškai, nuotraukos, ID korteles, vizitines korteles, sertifikatai, receptas, kortelių, dokumentų, meno, amatų ir kt.

PRODUKTO SPECIFIKACIJOS:

Įtampa: 220-240V/50Hz

Plotis: mažiau nei 330mm

Warm-up: 3-6 minutes

Laminato Storis: 150 (2x75)-250 (2x125) mic

Laminavimo greitis: 230mm/min

ABS: rankinis

Volelis: 2 ritinėliai

Staklių matmenys: 435x150x81mm

Suderinama su Skirtingų Popieriaus Formatai

Mūsų laminavimo yra skirtas namų ir biuro reikmėms, tinka įvairių popieriaus dydžiai, įskaitant A3, A4, A5 ir A7, atitinkančių jūsų įvairių naudojant poreikius.

NE UOGIENE TECHNOLOGIJA:

Šilumos laminavimo funkcijų, greitai atleiskite mygtuką.Kai dokumente yra pateikti off-centro, popieriaus uogiene gali atsirasti.Išjunkite maitinimą, nuspauskite greito atleidimo mygtuką viena ranka, ir ištraukite popierių iš popieriaus įėjimas su kita ranka.ABS stabdžių-uogiene mygtuką efektyviai išsprendžia problemą popieriaus uogiene.

ĮVAIRIAS PROGRAMAS:

Plotis laminuotos dokumentas gali būti iki 297mm (A3).Tinka nuotraukos, atvirukai, sertifikatus, leidimus dirbti, meniu, paveikslų ir pan.Per plėvelę, galite įrašyti savo failus ir nuotraukas, kad geriau apsaugoti dažymo ir pagerinti savo spalvų kokybė.

Kompaktiškas Dizainas su Kampe Apvalesnės

Laminavimo yra įrengta kampe apvalesnės, jūs galite lengvai gauti gražus užapvalintais kampais, kai jums jų reikia, tinka foto popierius, anti-slydimo juosta ir pan.

KAIP NAUDOTI LAMINAVIMO?

Įsitikinkite, kad yra pakankamai vietos už laminavimo, popieriaus uždaryti laminavimo, tada įjunkite laminavimo.

Kai parengties lemputė, galite įdėti į laminavimo krepšys (seal krašto puolėjas) tiesiai į laminavimo, kol ji snaps ant ritinių.

Paketas bus eiti per A4 laminavimo ir iš nugaros.Išjunkite laminavimo po naudojimo.

Nupjauti perteklių ir suapvalinti kampai.

Du Laminavimo Režimai

Karšto Laminavimo: Naudojant šilumą įjungti klijais roll laminavimo plėveles, ruonių ir saugoti medžiagą.

Šaltas Laminatas: Ne šildymo reikia, bet naudoja ritinio slėgis ruonių laminato plėvelė prie pagrindo.ABS mygtuką

Jei netyčia džemai įvyko, galite paspausti ABS mygtuką, norėdami pašalinti popieriaus.Tai bus ne pakenkti jūsų laminavimo.Saugumo užraktas

Įrengta saugos užraktas, katerių gali būti užrakinamas, kai nėra naudojami, siekiant užkirsti kelią vaikų buvo sužeisti atsitiktinai palietus cutter.

NAMŲ BIURO NAUDOTI:

3-in-1 karšto ir šalto laminavimo, įrengta cutter, valdovas, apvalesnės ir 16 laminavimo maišeliai (4xA3, 4XA4, AXA5, 4XA7).

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Popieriaus Dydis A4
Laminavimo Greitis 230mm/min
Plotis less than 330mm
Šildymo laikas 3-6 minutes
Sertifikavimo ce, FCC, RoHS
Staklių Matmenys 435x150x81mm
Kilmės Žemyninė Kinija
Laminato Storis 150 (2x75)-250 (2x125) mic
Tipas Šalta & Karšto Laminavimo
Modelio Numeris OL381C
Prekės Pavadinimas bomaker