RATO Kalnų Dviratis Dviračio Pedalus Dviračių Ultralight Aliuminio Lydinio 4 Guoliai MTB Pedalai Bicicleta Dviračių Pedalus Butas BMX

€34.96 €20.97

  • Žymos: ios pedalas, pedalas 29 mtb, bestgia pedalai, pedalas giro, kootu pedalas, shanmasi pedalai mtb, bicia pedalai, pedalai gt mtb, kaiac pedalai, nemokamai pedalas
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a38218

Aprašymas

Produkto pavadinimas: VARANTYS IKI dviračio pedalas

Taikoma lytis: Unisex / Vyrams ir moterims

Spalva: Juoda

dydis: vienas dydis

Produkto svoris: 280 g

produkto aprašymas:

1Bearing uždaromos guolis: Hermetiški guolis yra ne tik patvarus, tačiau taip pat apsaugo nuo dulkių patekimo ir turi apsauginę funkciją.

2. Anti-slydimo nagų dizainas: paviršius neslystantis nagų yra tvirta ir ne spaudimas didėja.Apvalios formos nebus pažeisti kojas.Tuščiaviduriai dizainas: sumažinti svorį, kad vairavimas sklandžiau ir lengviau

3 CNC CNC technologija: pedalą priima integruotas CNC štampavimo ir pjovimo perdirbti, kad pedalas daugiau modernus ir gražus.Po anodavimas, ji turi lygų paviršių, blizgesį ir puikus kūrinys, todėl lengvesni ir labiau atsparus korozijai.

4, universalus sriegis: universalus standarto dviračių siūlai, jums nebereikia nerimauti, atsipalaidavimas vairuojant

5. Platus pedalų paviršius: plataus pedalo paviršiaus, geras atsparumas slydimui, darbo taupymą, ir padaryti vairavimo patogiau.

Savybės:

Užsandarinti guoliai: Hermetiški guoliai yra ne tik patvarus, tačiau taip pat užkirsti kelią dulkių patekimo ir turi apsauginę funkciją.

Anti-slydimo nagų dizainas: anti-slip nagų paviršiuje yra tvirta ir nr. laipiojimo slėgio.Apvalios formos nebus pažeisti kojas.Tuščiaviduriai dizainas: sumažinti svorį, kad vairavimas sklandžiau ir lengviau

CNC technologijos: pedalą priima integruotas CNC štampavimo ir pjovimo kad pedalas daugiau modernus ir gražus.Po anodavimas, ji turi lygų paviršių, blizgesį ir puikus kūrinys, todėl lengvesni ir labiau atsparus korozijai.

Universalus sriegis: universalus standarto dviračių siūlai, jums nebereikia nerimauti, atsipalaidavimas vairuojant

Platus pedalų paviršius: pedalų paviršius yra platesnė ir turi didesnį atsparumą slydimui, o tai taupo darbo jėgos ir leidžia vairuoti patogiau.

Pakavimo Sąrašas:

Aliuminio pedalas * 1 pora

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Pedalas Prietaiso Kategorija guolis
Kilmės Žemyninė Kinija
Dydis 11X95X20mm
Prekės Pavadinimas Rato
Modelio Numeris b17
Pedalas Kategorija Ultralight Pedalas
Naudoti Kalnų Dviračiai, Kelių Dviračiai
Medžiaga Aliuminio/Lydinys