4pcs Gelio Rašiklis Paprasta Saldainiai Spalvos Ištraukiama 0,5 mm, Juodas Rašalas Parašo Pen Mielas Studentų Mokyklos Raštinės reikmenys

€2.91 €1.92

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a38764

Aprašymas

Multi-purpose Inkless Pieštuku Nuimamas Pen Plunksnų Amžina Pieštuku Pasirašymo Pen Pradedantiesiems Studentų Eskizų Piešimas

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės

ECOMONICAL PASIRINKIMAS.Puikus pakeitimas daugiau nei 100 vnt. medžio pieštukas.Labai motyvuoti vaikų palūkanų rašyti ir mokytis.Tikrai išgalvotas dovana vaikinams, merginoms, studentams, draugas, dažų mėgėjams, menininkų ir pradedantiesiems.

TRINAMOS, NUIMAMAS, DAUGKARTINIAI IR PATVARŪS.Nįį yra pagaminti iš kokybės ir specialių grafito, tvirtas ir nėra lengva sulaužyti, ilgas tarnavimo laikas.Rašiklis plunksnų spalva yra similiar malkos, pieštukai, kuris rašo sklandžiai ir lengvai ištrinti.Rašiklis plunksnų funkcijų varžtas sąsaja dizainas, kuris gali būti lengvai pašalinti ir pakeisti.

FUNKCIJOS.Kaip tai veikia: patarimas inkless pen trintį popierius suyra lydinio metalo molekulių ir palikti jį ant paviršiaus popieriaus.Nereikia paryškinti pieštuku, nr. medienos suvartojimas, niekada baigti rašyti.Koks puikus pasirinkimas studentų, dailininkų, menininkų, mokytojų ir kt.

DAUGIAU KAIP RAŠYTI PIEŠTUKU.Sklandžiai tempimo jausmas, aukščiausios kokybės infinity pieštukas skirtas rašyti, piešti.Šis universalus menininkas pieštuku jus eskizavimo, crafting bauda, išsamios iliustracijos, apsauga nuo saulės, pridėti tekstūrą, ir tt kaip profesionalas.

NEŠIOJAMŲ INKLESS PEN.Ne galandimo, rašalo reikalavimas.Suteikti jums patogu rašyti, nesirūpindami apie rašalo nutraukti.Anti-slydimo pen lazdele; Tvirtas pen įrašą; Patogi rankena.Stilingas ir subtilus dizainas, svorio komforto santykis, labai tiktų į kairę arba į dešinę ranka ir vaikams, ir suaugusiems.

Specifikacija: Medžiaga: Plastiko+Grafito

Nešiojamų Inkless Pen

Pieštuko Ilgis: Apytiksl. 14cm/5.51 į

Svoris: Apytiksl. 18g

Komplektą Sudaro: 4Piece Nešiojamų Inkless Pieštukas

pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija
Gelio Rašiklis Rašalo Tipas Gelis-Rašalo
Prekės Pavadinimas SD&HI
Trinamą Ar Ne No
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Pen
Tipas Gelio Rašiklis
Rašyti Taškas 0,5 mm