3Pcs Biliardo Galvos Tiltas Lazda Su 5vnt 12Mm Baseinu Cue Patarimas,Cue Poilsio Kryžiaus Voras neslidus Cue Rinkinys,Biliardo Aksesuarai

€17.56 €12.82

  • Žymos: veleno mova 10mm x 12mm
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a39127

Aprašymas

Profesionalus biliardo lazda galvos: Kai žaisti biliardo stalo ar snukerio, jūs nenorite naudoti savo jėgas kaip tiltas geriausia kampo, arba, kai kamuoliukas yra per toli, kad kontakto metu mūsų biliardo stalas ar snukerio biliardo ir kryžiaus biliardo lazda turėtojas padeda jums paspausti rutulį stabiliai.Tai puikus aksesuaras snukerio stalo.

Anti-slydimo apima: biliardo lazda tiltas yra pagamintas iš patvaraus imitacija, vario, su lygaus paviršiaus ir puikus kūrinys.Kojų Baseinas Voras Poilsio turėti black non-slip plastiko apvalkalai, kad bus ne slydimo ant biliardo stalo.

Lengva naudotis: tiesiog įdėkite cue į Baseiną Voras Poilsio galvos, tada vietoje tilto galvos, kur jums reikia, ir tada įdėkite cue ant tilto galvą, kad pasiektų kamuolį.

Raudona odos klubo vadovas: varžtus ant mūsų klubo vadovas yra lengva remontuoti arba pakeisti žaidimo metu.Tiesiog užsukite pakeitimo rėmelis.Jokių klijų ar klijais reikia taupyti savo laiką.Tinka biliardas žaidimai, snukerio ir biliardo kamuolys kontrolę.

Vertės derinys: Jūs galite pasirinkti tipo tiltas galvos pasak baseinas, stalo žaidimas.

Spalva: aukso

Medžiaga: metalas

Pakuotės Turinys:

1 * Baseinas snukerio tiltas galvos

1 * Biliardas voras poilsio

1 * Biliardas poilsio kryžiaus voras

5 * Cue patarimas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
SPORTAS snooker