10vnt Dvigubai Sraigtai Varlės Minkštas Masalas Minkšto Silikono Žvejybos Masalas, Plūduriuojantis Weedless Jaukų Rinkinys

€28.04 €22.44

  • Žymos: prekės masalas suvilioti, žiemos jig galva, dagezi jig galva, gamyba jig galva, sraigto lura, varlė šuolis suvilioti, 12pcs žvejybos masalas, žvejybos masalas 1piezas, žvejybos masalas sunku raudona, batai varlė
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a393196

Aprašymas

Prop Varlė yra labai efektyvus žuvies gaudytojas.Jis buvo sukurtas taip, kad žuvis,o kiti prop jaukų su veikiami kabliukai negali.Trinkelės,mediena,medienos ir sentimentai nebetinka šis masalas.

Dvigubo pasiūlymo kojas į šį varlė suvilioti, kad daug triukšmo ir trikdžių ant vandens paviršiaus,todėl jis lengvas grobis susekti.Aktyviosios ir reaktyviosios žuvis negali atsispirti jo skambučio.

Plati erdvė apverstą kablio sistema, dėl šios žvejybos masalas buvo sukurta siekiant atitraukti iš viršelio, bet pakabinti ant žuvies.Jis turi integruotą " kablio sistema, gaubianti kūno ir sėdi puikiai tarp atraminiai kojų.

10vnt Dvigubai Sraigtai Varlės Minkštas Masalas

Unikalus piktžolių-nemokamas dizainas leidžia plaukti ant valties,sugrįžti į vandenį,ir pradėti maišant be šokinėja.

spalva:Įvairiaspalvis

medžiaga:Vinilas

dydis:9cm

Pakuotės Turinys:

10 x Varlė minkštas masalas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Kategorijos Žolės Karpių Masalas
Pozicija EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream