Butas Kompiuterio Laikiklis, Sulankstomas Išardymas-nemokamai Įstrižai Žiūrėjimo Kampų Stovą Oro 2S Mini 2/A/Royal Mavic Oro 2

€12.84 €7.19

  • Žymos: trikojo mavic mini, mavic mini telefono, drone mavic mini fli, kroviklis mavic mini, kontrolės mavic mini, replės mini butas, lempos mavic mini, mavic mini žalioji flash, audinio mavic mini, rūpestinga mavic mini
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a39452

Aprašymas

Butas Kompiuterio Laikiklis, Sulankstomas Išardymas-nemokamai Įstrižai Žiūrėjimo Kampų stovą Oro 2S Mini 2/A/Royal Mavic Oro 2

Kulka Taškų:

1、Išardymas-nemokamai Sulankstomas Stovas: stovas gali būti sukrauti ant nuotolinio valdymo pulto compliantly, atsisveikinti į nuobodų, montavimas ir išardymas, ir yra patogu nešiotis.

2、Taikoma Objektų: Suderinama su didelių ir mažų tablečių.Viršutinės ir apatinės dvi sulankstomas kortelės taškai yra suderinamas su tablečių įvairių dydžių, pvz. 7.9/9.7/10.2/10.5/11 cm.

3、Įstrižai Žiūrėjimo Kampai: Įstrižai žiūrėjimo kampai tabletės gali išvengti atspindžių ant ekrano, todėl lauko šaudymo lengviau.Nereikia imtis jį išjungti, ir tai neturi įtakos veržti mobilųjį telefoną.

4、Patogu Nešiotis: atramos gali būti docilely laikomi ant nuotolinio valdymo pulto, atsisveikinti į nuobodų, montavimas ir išardymas, ir yra patogu nešiotis.

5、Taikytinos Modeliai: Mini 2/Oro 2S/Royal Mavic Oro 2.

Savybės:

Išardymas-nemokamai sulankstomas stovas: stovas gali būti sukrauti ant nuotolinio valdymo pulto compliantly, atsisveikinti į nuobodų, montavimas ir išardymas, ir yra patogu nešiotis.

Suderinama su didelių ir mažų tablečių: viršutinės ir apatinės dvi sulankstomas kortelės taškai yra suderinamas su tablečių įvairių dydžių, pvz. 7.9/9.7/10.2/10.5/11 cm.

Įstrižai kampu patogiai išvengti atspindžių: Įstrižai žiūrėjimo kampai tabletės gali išvengti atspindžių ant ekrano, todėl lauko šaudymo lengviau.

Nereikia imtis jį išjungti, ir tai neturi įtakos veržti mobilųjį telefoną.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sulankstomas Butas Kompiuterio Išplėtimas Išardymas-nemokamai Stovėti

Taikytinos modeliai: Mini 2/Oro 2S/Royal Mavic Oro 2

Medžiaga: plastomer

Grynasis svoris: apie 49g

Bendras svoris: apie 63g

Pakuotės dydis: apie 154*74*20mm/6.06*2.91*0.79 į

Pakavimo Sąrašas:

Butas Kompiuterio Stovas*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Medžiaga Plastikiniai
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Rekomenduojame Amžius 12+y
Kiekis 1 vnt
Dydis about 154x74x20mm/6.06x2.91x0.79 in
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Sulankstomas Butas stovi