Helovinas Atgalinės Atskaitos Kalendorius Spalvinga Advento Kalendorius Medinių Blokų Helovinas Rudenį Rudenį Grupė Tiekia Namų Dekoracijos

€21.67 €15.16

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a398243

Aprašymas

Aprašymas:

Helovinas Advento Atgalinės atskaitos Kalendorius yra skirtas medinių blokų ir pilnas Helovinas elementai, idealiai tinka jūsų namuose ir dekoracijos.

Specifikacija:

Pavadinimas: Helovinas Advento Atgalinės Atskaitos Kalendorius

Medžiaga: mediena

Dydis: parodyta nuotraukoje

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

Helovinas Advento Atgalinės Atskaitos Kalendorius*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Atgalinės atskaitos Helovinas】, kad jūsų vaikų laukia nuostabus festivalis, Helovinas Atgalinės atskaitos Advento Kalendorius skirtas skaičiuoti dienas iki Helovinas, skirtos su mediniais numerių blokų jums "PASIDARYK pats".

2.【Nustatymas Nuotaika Helovinas】Featuring creepy simbolių, vaiduokliai, vorai ir kiti mielas modelius, Advento Helovinas Kalendorius yra sukurta siekiant būti visiškai švenčių elementus, sukurti baisu ir įdomus atmosferą.

3.【Kokybės Medžiagų,】 Stiprus, patvarus, ir subtilus, Halloween Atgalinės atskaitos Kalendorius yra pagaminti iš aukštos kokybės medinės medžiaga, perdirbta, išskirtinį meistriškumą, turtingą informacija.

4.【Atnešti Džiaugsmą Vaikams】Plėtoti vaikų rankų judesių koordinavimą, Atgalinės atskaitos bloknotų Helovinas gali skatinti savo atminties ir pažinimo galimybę, todėl jų užimtas ir įsimintina dėl Helovinas naktį.

5.【Idealus Dovanos Šeimai】Halloween Stalo Dekoravimui Blokai yra puiki dovana jūsų draugams ir artimiesiems, kurie yra tinkami skaičiavimo dienos ir pareikšti viltį, kad ateinančiais festivalis, dalijimosi džiaugsmą ir laimę vienas kitam.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija