1pcs Kūdikių Anti-kick Trinkelėmis Vaikų Automobilių Sėdynės Galinio Dangtelio Apsauginis Dangtelis Dėvėti Trinkelėmis, Skaidrios PVC Apsauginis Padas Vaikams Vaikams

€4.46 €3.12

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a39837

Aprašymas

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: Mūsų automobilių apsaugų yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC, kuris yra patvarus, tvirtas, nekenksmingas aplinkai, ir nekenksmingas jums ir jūsų vaikams.

2、Universalus Raštas: Kaip ilgai, kaip jūsų automobilis yra kišenės ant galinės sėdynės, jis gali būti naudojamas nesvarbu, ar tai būtų automobilis, sunkvežimis, off-road transporto priemonė, ar net van.

3、Lengva Valyti: nereikia pašalinti, švarus ir sausas, nuo nešvarumo.Jums tik reikia naudoti šlapias rankšluostis namuose ar plauti automobilį ir jis bus švarus ir žaisti.Nelaukiant.

4、Apsaugoti Backseats: anti-kick sėdynės padengti, efektyviai padeda apsaugoti jūsų sėdynės nuo įbrėžimų, išsiliejimas, dėmes, nusitrinti ženklų, purvo, purvo ir bamblys kojų.

5、Lengva Naudoti: Mūsų automobilį atgal raštas bus padengti savo backseats visiškai ir lengvai.Ji yra paprasta naudoti ir tinka visų rūšių automobiliai, automobiliai ir sunkvežimiai, furgonai.

Aprašymas:

Mūsų automobilių apsaugų yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC, kuris yra patvarus, tvirtas, nekenksmingas aplinkai, ir nekenksmingas jums ir jūsų vaikams.

Automobilių sėdynės apima gali apsaugoti jūsų oda arba audiniu apdaila iš scuffs, įbrėžimų, įbrėžimų, purvo, purvo ir kitų pažeidimų, paliko vaikus ir vaikų nešvarus, purvinas ar šlapi batai ir kojų.

Produkto Savybės:

Pavadinimas: Automobilių backseats dangtis

Matmenys: 66x48 cm / 26 x 19in

Svoris: apie 70g

Pakuotė: OPP pakuotė

Medžiaga: PVC

Taikymo sritis: Tinkamas šeimos automobilis

Pakavimo Sąrašas:

1*Apsauginis dangtelis

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Medžiagos Tipas PVC
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Kilmės Kinija
Specialios Funkcijos Pagrindinės Funkcijos