3 Gabaliukai, Saulėgrąžų Gnome Pavasario Vasaros Sodas Elf Namų, Sodybos, Virtuvės Dekoro Pakopų Dėklas Kaimiškas Švedijos Lėlės, Papuošalai

€38.70 €23.21

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a40118

Aprašymas

TROBA SAULĖGRĄŽŲ GNOME - Mūsų nykštukai yra įdomus, žavinga, ir egzotiškos.Taip pat, jie globėjas šventųjų šeimos, ir jie bus papuošti jūsų namus ir suteiks gerą nuotaiką.

PUIKŪS RANKDARBIAI - Gnome pagaminti aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Saulėgrąžų lėlės bus tikrai įsižiebti savo pavasario, vasaros kambario dekoro.

TINKAMAS DYDIS - aukštis nuo apačios į viršų skrybėlę yra maždaug 32cm/12.6 colių.Priekyje plotis yra maždaug 10cm/3.1 colio ir šonų plotis yra maždaug 8cm/3.5 colio.Šie saulėgrąžų nykštukai atrodytų mielas, ant pietų stalo, lentynos, mantija, stalo ar kur tik norite.

KAIMIŠKAS NAMŲ DEKORO - Kiekviena gnome yra individualiai rankų darbo ir skrybėlę skiriasi dėl audinio raštas ir gabalai turi būti unikalūs ir aukštos kokybės.Šių cute nykštukai tarnauti ne tik papuošti savo namus, bet taip pat sukurti gerus santykius.Suteikti jai kaip dovana šeimai ir draugams ir padėti jiems sėkmės.

spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: audinys

Pakuotės Turinys:

3 x Saulėgrąžų Gnome

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Geležies