24/144 Pleistrai Vandeniui Spuogai Spuogas Pleistras Lipdukai Arbatmedžio Aliejus Reatment Spuogas Nematomas Makiažas Remonto Pleistras Odos Lopai Tegus

€2.01 €1.01

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a40265

Aprašymas

Savybės: 1.Hydrocolloid Pleistras Apsaugoti Sužeistą Odą Hydrocolloid apsaugo nuo antrinės blokuoti mikro dulkių ir .Jis taip pat ... atgaivina atkūrimo, absorbuodamas exudation žaizdų.Tai sumažina randų, žaizdų, skatinant drėgna aplinka ir apsaugo žaizdos srityje. 2.Mažas Stimulas Drėgną Persirengimo Hydrocolloid padažu leidžia baudą vėdinimo žaizdų ir stiprina priežiūros poveikį.Sumažina odos sudirginimą ir jūs galite naudoti pleistrą, bet kur bet kuriuo metu, nes ji yra aiški ir nėra pastebimi. 3.Greitosios pagalbos, Intensyvios Priežiūros ir Kelių Priežiūros Teisę po to, kai žaizda yra pagamintas, po išspaudimo (ekstruzijos) (riebalų, neatidėliotiną problemų, kai, apimanti odos problemų, iš karto po deginimas, apgamų, ir t.t.Galite naudoti pleistrą, bet kuriuo metu. 4.Beveik Narkotikų (Apsauga Odos žaizdos), Jis yra patvirtintas FDA būti beveik narkotikų apsaugos žaizdą.Ji gali būti naudojama bet kas, nuo paauglių iki suaugusių žmonių.Tai daro švarią aplinką sužeisti odos ir apsaugo nuo antrinės .Kaip Naudoti: 1. Išvalyti teritoriją aplink problemą, vietoje. 2. Pasirinkti didesnio dydžio pleistras ne problema vietoje ir priklijuokite pleistrą vietoje.

Apibūdinti:

Šis produktas yra greitas ir patogus metodas, be jokių dirginimas odos, gydymo procesas yra paprastas, be jokio skausmo; poveikis yra greitas, gydymo kursas yra trumpas; jis yra greitas, saugus ir be šalutinio poveikio.Jis užmuša daug bakterijų rūšių, kurios gali sukelti spuogai, ir turi stiprų poveikį, todėl, kad ji išnyks laike.

Specifikacija:

Kategorija: Spuogai Pleistras

Gamintojas: odos tegus

Taikoma odos tipas: normali, apskritai, riebi, sausa, jautri, mišri

Veiksmingumas: Karpos ir spuogai

Medžiaga: Hydrocolloid

Grynasis kiekis: 144 kapsulės

Dydis:8mm/12mm

Tinkamumo laikas: 3 metus

Pagaminimo data: vėliau

Kiekis: 1

Į paketą įeina:

1X spuogų, karpų šalinimo pleistras (144 tabletės)

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Dydis 8mm 12mm
Vienetų skaičius COMBO
Type8 Veido Kaukė, Odos Priežiūros Vandeniui
type9 Veido Kaukė Nematomas
type5 odos tegus
Type11 spuogai, dėmės, 144 vnt.
Maitinimo Šaltinis NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
type10 spuogai pleistras lipdukai
Type4 Veido Odos Priežiūra
type6 Valiklis Spuogas Meistras
Type2 Grožio Spuogai įrankiai
Type1 A5J15
Type3 Spuogai Pataisų Rinkinys
Type7 hydrocolloid pleistras
tinkamumo laikas 3 metai
Type12 spuogai, dėmės, 144 vnt.
Prekės Pavadinimas LEKGAVD