4Pcs Šlifavimo Bitų Šlifuoklis, Galvos Šlifavimo Mašinos Remonto Įrankiai (MCB18 MCB14 MCB01 MCB34)

€54.96 €32.43

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a40693

Aprašymas

4Pcs Šlifavimo Bitų Šlifuoklis, Galvos Šlifavimo Mašinos Remonto Įrankiai (MCB18 MCB14 MCB01 MCB34)

Didelis Suderinamumas - Deimantų šlifavimo taikomas Vidaus, Gryphon, Delphiglass, Glastar ir visus stiklo šlifavimo mašinos, kurios yra nurodytos ir tos pačios fiReliable Ilgaamžiškumą, dėl savo tvirtos konstrukcijos, pagamintas padidinti ilgaamžiškumą, veiksmingumo, patvarumo, ir žaidėjai gali gerai dirbti.gurations mašinos.Naudoti, norėdami pašalinti "flash" nuo metalo liejiniai, šerpetų pašalinimas metaliniais po pjaustymas, šlifavimas suvirintų sujungimų, šlifavimo off kniedės ir pašalinti rūdis.

Gyvenime Paslaugų naudojimo šios priemonės yra mažesnis, ir operacija gyvenime yra didesnis, todėl deimantų šlifavimo galvos darbo vaidmuo yra vis dar išlaikyti.

Įvairių Programų - pagrindinio matinio stiklo konstrukcijos, stiklo šlifavimo galvos daro tai puikus pasirinkimas formuojant įvairias figūras iš stiklo, keraminės plytelės, akmens ir kitų medžiagų.Malūnėlis bitai naudojami pjovimo, frezavimo ir šlifavimo.

Įvairių Kategorijų - MCB18, MCB14, MCB1, ir MCB34 rinkinį, galite pasirinkti tinkamas šlifavimo įrankis, remiantis dydžio ir šlifavimo reikalavimus.

Medžiaga:Deimantas

spalva:aukso

Pakuotės Turinys:

4 * Šlifavimo Bitai

4 * veržliaraktis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija