Žvaigždėtas Dangaus Projektorius Galaxy Mėnulis Naktį Šviesos USB LED Spalvinga Ūkas Debesis Lempos Vaikai Atmosferą Lazeriu RGB Vandenyno Žvaigždučių naktinė lempa

€34.35 €23.02

  • Žymos: šviesos imituoti žvaigždės, debesis naktį žibintai babys, star modelis projektorius, lazerinis projektorius pico, fermob mėnulio lempos, led šviestuvas projektorius, visatos mėnulio lempos, wd debesis, raudonas led, debesis raudonos šviesos, galaxy atveju dienos
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a41995

Aprašymas

Aprašymas:

Tai sudaro lazerio režimas, šviesos ir jūros bangų šviesos, ir gali būti prognozuojama pagal mirksi žvaigždės, nekilnojamojo palydovai, plūduriuojantis debesis ir kitos scenos.Tinka patalpų, kambarių, šalies ir kitose vietose.

Specifikacija:

Maitinimas: 7.5 M Maitinimo įtampa: 5V/1A maitinimo adapteris su USB Valdymas: Naudoti Tik Patalpose Dydis: 145x65mm

Kaip naudoti?

1. Pirmasis mygtukas: paspauskite vieną kartą: mėlynas dangus ir mėnulis, palaipsniui keičiasi žvaigždės.Paspauskite klavišą du kartus: perkelkite mėlyną dangų, mėnulį ir gradientas žvaigždė.Paspauskite mygtuką 3 kartus: perkelti spalvotas dangus, mėnulis ir gradientas žvaigždės.Paspauskite mygtuką 4 kartus: perkelkite mėlyną dangų.Paspauskite mygtuką 5 kartus: gradientas žvaigždė.Paspauskite 6 kartus arti. 2. Antrasis mygtukas: Paspauskite vieną kartą: dangaus sustoja ir mėnulis išeina.Spustelėkite du kartus: judėti dangaus ir šviesos mėnulis.Paspauskite mygtuką 3 kartus: dangaus sustoja ir šviečia mėnulis.Paspauskite mygtuką 4 kartus: Judėti dangaus ir išjungti mėnulis.Po to ciklas. 3. Trečiasis mygtukas: paspauskite vieną kartą: lempos tampa tamsus, du kartus paspauskite: lempos tampa šviesesnis, paspauskite tris kartus: lempos grįžta į ryškiausia.Tai bus ciklas, kai jūs paspauskite daugiau.

Apie Siuntą:

1. Mes procesą užsakymus laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Dėl nuotraukų' spalvas, gal šiek tiek skirtis nuo tikrų produktų, tai gali būti, sukeltus fotoaparato ar kompiuterio ekrane, ir lengvumas, kai fotografuoti...prašome suprasti, ačiū. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną ar kitų nekontroliuojamų nenumatyti veiksniai. 5. Jei jūs negalite gauti jusu siunta per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakymą, mes garantuojame, kad jums jaustis santisfied. 6. Pristatymo Laikas nuoroda tik:

Apie Atsiliepimą

Mes visada išlaikyti aukštą standartų ir kompetenciją klientų aptarnavimo, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, mes turime jums susisiekti su mumis PRIEŠ jūsų nuomone, mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime išspręsti jūsų problemas, ir kad esate patenkintas.Pagaliau, ačiū jums labai už jūsų apsipirkimas mūsų parduotuvėje, linkime jums ir jūsų šeimai have a nice day!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Korpuso Medžiaga Abs
Formos Round
Yra Baterijomis No
Įtampa 5V
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris SL075 Žvaigždėtas Dangus Projektoriaus Lempa
Naudojimas ATOSTOGŲ
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Tipas Projektorius
Galia 6-10W
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Yra Protingas Prietaisas NO
Sertifikavimo ce, FCC, RoHS
Maitinimo Šaltinis DC, USB jungtis
Elektros Energijos Gamybos JUNGIKLIS
Įkrovimo ar ne Ne įkraunamas
Prekės Pavadinimas IWP
Yra Baterijų Reikia No