Mielas Paprastas vientisa Spalva Mielas Minkštas Mobiliojo Telefono dėklas "iPhone" 13 12 11 ProMax X XR XS Max 7 8 Plius SE2020 6 6S Plius Mergaitėms

€3.19

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a434833

Aprašymas

Ačiū už choos ing mus~

Kokias Paslaugas Mes Galime Pasiūlyti:

1. Pasirinkite Kiekvienas Produktas Kruopščiai prieš Pristatymas.

2. 1-3 Dienos Greitas Pristatymas, Laiku Atsakyti, Teigiamas Požiūris.

3. Išspręsti kiekvieną Problemą Greitai Jums Visiems.

Pirkėjai turi žinoti:

1. Prašome perskaityti pirkinių instrukcijas atidžiai prieš perkant, įskaitant visą informaciją, pvz., produktų spalvos, medžiagų, dydžio ir pan Kartą fotografuojami, tai reiškia, priėmimo, Jei turite kokių nors klausimų, prašome pasitarti su pardavėju laiku.Reikia mokėti be prieštaravimo patvirtinę, kad jūs žinote, visų produktų, siekiant išvengti nereikalingų nesusipratimų.

2. Po to visi produktai yra gautas, prašome patikrinti, ar antspaudas yra atidaryti, ir tada pasirašyti už jį patvirtinę, kad prekės yra teisinga.Jei yra kokių nors problemų su transportu, prašome atsisakyti išduoti vizą, tada prašome susisiekti su pardavėju ne pirmą kartą.Mes bus atsakingas už derybas dėl ieškinio su kurjerių įmonės.

3. Gavęs prekes, jei yra koks nors kokybės problema, ar pristatymas yra negerai, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, iš karto po gavimo.Prašome nereikia nieko daryti, kad turės įtakos perpardavimo.Jei tai tikrai kokybės problema pristatymo ar klaidą, galite derėtis grąžinti, arba grąžinti pinigus.Tačiau, jei jums kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laiku.Prašome nesuteikia vidutinės ir prastos komentarus valios, priešingu atveju bus laikoma, kaip suteikti iki aptarnavimo po pardavimo automatiškai.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Dizainas Paprastas
Taikomas Modelis iPhone6 6s iki 13 ProMax
Medžiaga TPU
Taikoma prekės "iPhone"
Savybės Lengvas
Stilius Galinis Dangtis
Kilmės Žemyninė Kinija
Populiarus elementas Vientisos spalvos, Paprastas
Spalva Skaidrus, Violetinė, Mėlyna, Balta, Rožinė
Suderinamos Prekės "iPhone"
Prekės Pavadinimas LZQLY