1/48 Vilkikų, Nuotolinio Valdymo Valtis Modelio Rinkinio Aisen Ginkluoti Didelio Arklio su Bokštelis Versija FRP Korpuso

€916.68 €458.34

  • Žymos: vilkikų, nuotolinio valdymo valtis modelio rinkinys, ljd pertraukas, RC Laivai, rc valtis, Elektros Valtis
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a43649

Aprašymas

1/48 Vilkikų, Nuotolinio Valdymo Valtis Modelio Rinkinio Aisen Ginkluoti Didelio Arklio su Bokštelis Versija FRP Korpuso

Šis rinkinys yra pagamintas pagal prototipas skalė 1/48

333mm ilgai ir 136mm pločio.Korpusas pagamintas iš stiklo pluoštu armuoto plastiko, ABS denio ir perimetrą, ir t.t., o viršutinis sluoksnis iš žalvario išgraviruotas lapas.Šis rinkinys turi būti surinkti patys.

Šio rinkinio versija su bokštelis:

Nustatyti medžiagos konfigūravimo informaciją: vieno stiklo pluoštu armuoto plastiko korpusas, vienas rinkinys, ABS graviravimo plokštės, viena iš žalvario plokštės ėsdinimo, viena Otto ginklą.Galia yra: viena 380 variklis, vieną kadrą, vienas kablys, vieno praėjimo, vienas iš nerūdijančio plieno velenas, vienas vario pasta, ir vienas gaubtų. (išskyrus elektroninė įranga ir dažai)

Autorius 76mm Otto ginklą vaizdo pakeistas siekiant įdiegti garso ir šviesos, pikis, sukimas ir kiti veiksmai.Šis mechanizmas nėra ateis su kit, prašome atkreipti dėmesį į pirkėjo! ! !Pirkėjai gali kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą, jei jie nori.

Išankstinio pardavimo priminimas: modelis paprastai yra pagaminti iš medienos, ABS, FRP ir kitų medžiagų.Ieškokite dalių sąraše rinkinys, priedai. (Kas nėra įtraukta į sąrašą neįtrauktos, o reikia įsigyti atskirai.)

Produkto Aprašymas:

Liepų laivo modelį rinkiniai paprastai yra spliced ir prijungtas struktūras, kurias reikia suklijuoti ir sujungti pirkėjai patys.Su beveled, užapvalinti kampai turi būti apipjaustyti peiliu arba failą.Todėl medinės modelio valtis reikia tam tikro supratimo ir iš valties modelis.Nekantrus, modelis draugai su prasta hands-on " galimybes, prašome šaudyti atidžiai! ! !Komplekte yra popieriaus gamybos proceso aprašymas ar elektroninė byla su nuotraukomis, gamybos procesui, bet ne gamybos vaizdo yra numatyta.

Pastaba: Prašome perskaityti kūdikio aprašymas ar kūdikio nuotrauką atidžiai prieš perkant.Jei jūs nesuprantate, galite kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą.Dalių sąrašą yra įtraukta į rinkinį instrukcijos.

Nuotraukos po surinkimo

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Valstybės Surinkimo Surinktas Rinkinys
Dalis 1
Modelio Numeris 320
Matmenys No
Medžiaga Langai su stiklo
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Sertifikavimo CE
Maksimalus Greitis No
Tipo Numeris 320
Skrydžio Laikas No
Modelio tipas Asamblėja
Tipas Valčių Ir Laivų
Maitinimo Šaltinis Elektrinis
Spalva klasifikacija Su bokštelis versija
Valdymo Kanalai 4 Kanalai
Įkrovimo Įtampa No
Dizainas Kruizai
Brūkšninis kodas No
Dažnis No
Valdytojas Režimas MODE1, MODE2
Prekės Pavadinimas goni
Garantija No
Kilmės Žemyninė Kinija
Įspėjimas No
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Rekomenduojame Amžius 14+y
Įkrovimo Laikas No
Nuotolinio Valdymo Atstumas No
CE Tipas