Neutralus Romper Nėrinių Marškinėliai Ir Vadovas Suknelė Baby Shower Rekvizitai Nuotraukų Fotografavimo Apranga

€6.22 €3.11

  • Žymos: naujagimio fotografijos romper, kūdikių photoshoot apranga, vaikai photoshoot apranga, naujagimis berniukas photoshoot apranga
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a43686

Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Naujagimio Fotografijos Rekvizitai: Mūsų naujagimiui fotografijos rekvizitai ilgomis rankovėmis nėrinių jumpsuits & galvos apdangalai nustatyti, miela lankas sukurta(atkreipkite dėmesį, kad suknelė jums gauti unknotted,jums reikia mazgas lankas patys), elegantiškas & tinka naujagimiams arba virš taikoma.

Lengva Valyti: Šis kūdikis fotografijos rekvizitai apranga yra lengva valyti, dėl unikalaus dizaino ir mažo hipoalergicznych su minkšta spandex, megzti technologija, rekvizitai turi būti valomos pagal plauti rankomis, siekiant išvengti žalos ar per ruožas, oro džiovinti ilgai-paskutinį pasirodymą.

Multi-Purpose Kūdikių Apranga Kostiumas: Nepaisant foto fotografavimo rekvizitai, super minkštas audinys medžiaga, apranga taip pat tinka naudoti kasdien arba bet ypatingomis progomis, baby shower, gimtadienio, ir Kalėdų, ir kt.Gerai suknelė jūsų kūdikis berniukas ar mergaitė imtis puikių nuotraukų, išsaugoti lobis akimirką ir pasidalinkite savo kūdikio augimą su draugais ir šeima.

Odos Draugiškas & Perfect Dydis: ilgomis rankovėmis romper rekvizitai, pagamintas iš minkšto audinio, draugiškas, kad jūsų naujagimio odos ir lengva suknelė, tinka daug svorio naujagimiams.

Premium Medžiaga: nėriniai romper kostiumas pagamintas kvalifikuota spandex, minkštos medžiagos, nėra lengva mesti arba išnyks, pilling atsparumo, anti-static, gerų rezultatų ir pagerinti dėvėti patirtis.

Techniniai duomenys:

Produkto Aspektas: Kaip nuotraukose parodyta

Medžiaga: Nėriniai

Grynasis Svoris: apytiksl. 40g/0.08 kg

Spalva: Rožinė/Smėlio Spalvos/Pilka/Balta

Komplektą Sudaro:

1 x Naujagimiui ilgomis Rankovėmis Romper & Gėlių galvos Apdangalai Fotografijos Rekvizitai

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kiekis 2vnt/komplektas
Modelio Numeris 85DE7HH1003076
Amžius 0-6m
Modelio Tipas Gėlių
CN Kinija
Lytis moteris
Medžiaga Poliesteris
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Kilmės Žemyninė Kinija
Spalva Rožinės/Smėlio Spalvos/Pilka/Balta