Įrankio Nemokamai Fiksavimo Kištukas RJ45 CAT6 Jungtis Ethernet Terminalo Plug 23AWG į 26AWG

€1.58 €1.11

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a44176

Aprašymas

Savybės:

Auksu - ZoeRax priemonė-mažiau RJ45 kištukai yra pagaminti su auksu smeigtukai ir storas PCB, todėl jie puikiai tinka ultra-high speed programas.

Be įrankių Dizaino - ZoeRax CAT6/CAT5E/CAT5 Ethernet Jungtys yra skirtos greitas ir lengvas montavimas be užspaudimo įrankiai.Lengva įdiegti ir pašalinti, nėra reikalingas priemones, bet šiek tiek kantrybės.

Daugkartinio naudojimo - Tai RJ45 jungtis (1-pack) yra daugkartinio naudojimo, jei jis neveikia, pirmą kartą po įdiegimo, jūs galite jį pasiimti, be ir bandykite dar kartą, prašome, būkite kantrūs!

Suderinamumas - Į ZoeRax priemonė-nemokamai tinklo kabelį prijunkite suderinamą su CAT6/CAT5E/CAT5 (26AWG~23AWG), ir išorinis skersmuo kabelis yra mažiau nei 0.27 į/7mm.Palaiko 250MHz duomenų srauto pralaidumą ir perduoda duomenis greičiu iki 1Gbase-T, Suderinama su T568A ir T568B.

Defektas - Išardymo ir reikalauja kantrybės, jei jūs naudojate 27AWG/28AWG priemonė-mažiau rj45 jungtys, jis negali dirbti pirmą kartą, turite bandyti dar kartą.Mes tik pasiūlyti paprastą " eco-draugiškas pakuotes.Viršutinis ir apatinis dangteliai gali būti, kad buvo uždaryta siuntimo metu, todėl jūs turite atidaryti juos sau, nesijaudinkite, tai daugkartinio naudojimo.Jis yra didesnis, nei normalus RJ45 jungtis.

aprašykite:

Produkto pavadinimas: be įrankių užspaudimo kristalų vadovas

Medžiaga: ekologiška PC korpuso + PCB plokštės + fosforinės bronzos lustas

Stilius: kaip nuotraukoje

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimas: Ethernet Nutraukimo Plug 23AWG į 26AWG Kabelis

Komplektą sudaro:

1 x No-crimp kristalų vadovas

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Elemento Tipas RJ45
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo RoHS
Lytis Vyras
Modelio Numeris -
Prekės Pavadinimas KOQZM