50 Vienetų M5 Plokščia Galva Kniedės Veržlės Iš Nerūdijančio Plieno 304 Turas Sriegis Kniedės Įleidžiama Galvute Kniedė Veržlė

€12.37 €9.52

  • Žymos: vadovas riešutų
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a44563

Aprašymas

[Komplektaciją] 50 vienetų kniedė veržlė M5 , lengva nešiotis ir ilgalaikio saugojimo;

[Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos], sidabro aklai kniedės veržlės yra pagamintos iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, Palyginti su cinkuoto plieno, geležies ir plieno gaminių, šių sriegiu kniedės geriau korozijos ir oksidacijos atsparumas.

[Install tvirtai] knurling Į įleistos kniedė veržlė leidžia lengviau įdiegti į ruošinį.Yra vertikalios juostelės ant paviršiaus su sriegiu kniedės, kad gali padaryti sugriežtinti ir atsipalaidavimo lengviau.

[Lengva įdiegti] aklas kniedė veržlė gali būti naudojami jungiamieji varžtai, taip pat Gali būti naudojamas kartu su kniedėmis ir geriau tvirtinimo;

[Įvairias programas] plokščios galvos kniedės veržlės gali būti įdiegta į įvairių medžiagų, e.g.iš nerūdijančio plieno, aliuminio, geležies, stiklo pluošto.

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

spalva:sidabrinė

Pakuotės Turinys:

50 * sriegis m5 kniedės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės Žemyninė Kinija